Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Snälla, se det här klippet!!!

Det här är ett sådant fantastiskt klipp! Wow, vilket uppvaknande man (läs jag!) fick! Det är en tragisk historia i grunden men att se mannen som släpps ut från fängelset efter så många år, när han kommer ut till en helt “ny värld” full med teknik han aldrig sett- nya beteenden hos oss människor, ny mat/dryck ja, nya förnöjelser, ja allt är i princip nytt för honom! Det är väldigt intressant att och höra hans tankar om den “nya världen” han äntrat. Hans inställning till livet nu är ju bara;WOOOAOW!!!

Jag såg klippet 2 gånger efter varandra, sedan har jag sett den 2 gånger till efter det.

Vad tycker du om klippet? Satte det igång nåra tankar? Vad i så fall?

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.