Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Gröngöling på Hälsa & Fitness

Hejsan alla nya och gamla läsare! Denice heter jag och jag har fått den stora äran att få börja blogga för Hälsa & Fitness!!!

Jag skriver om träning, yoga, smarriga och nyttiga recept, en och en annan “outfit”-bild blir det också haha, hoppas ni kan hitta lite smått och gott här i mitt lilla krypin. För er som inte vet vem jag är så kan jag dra en snabbis här och nu för er, ni kan även läsa lite under min “profilbild” här till höger:

  • Jobbat med träning och hälsa i 8 år, bla som PT, hälsoinspiratör och instruktör i diverse gruppträningsklasser. Jag tröttnade på att jobba med träning och kände att jag behövde göra något helt annat för att hålla min glöd och passion för träningen vid liv. Det ledde till att jag sadlade om helt och jobbar numer på en revision- och konsultfirma där jag trivs som fisken i vattnet.
  • 20011 var jag med om mitt livs äventyr: Robinson. Det var det bästa och det värsta jag gjort i hela mitt liv. Fann vänner för livet och jag lärde mig otroligt mycket om mig själv.
  • 2012 fick jag en förfrågan om att vara med i humorprogrammet “Winter Wipeout“, det var så galet det kan bli, men väldigt roligt!
  • Jag har tidigare tävlat i Body Fitness  med blygsamma resultat men har senare funnit en klass som passar mig bättre: Bikini Fitness. Jag gjorde min bikinidebut 2014 och det resulterade i ett silver. Ett silver som jag är otroligt stolt över! Fler tävlingar kommer framöver men med relativt nytt jobb och med yogan i fokus ligger de planerna lite längre fram. Nästa gång ska jag vara ännu bättre på scen!
  • För ca 1 år sedan började jag yoga för att öka min rörlighet och bli bättre på träningen. Det ledde till att jag blev kär i yogan! Sedan i somras har det varit “paus” från träning pga ryggont och jag har spenderat mycket tid med yogan. Det har gett goda resultat både själsligt och fysiskt.
  • I september gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs, Vipassana. Det är en av de mäktigaste upplevelserna jag vart med om. Jag gillar ju som ni kanske ser att utmana mig på olika sätt. Detta var för mig en enorm utmaning! Jag har skrivit ner alla mina tankar under meditationskursen här!

 

Är ni nyfikna på min gamla blogg så kan ni hitta den här!

Min träning just nu ligger lite på is då jag har haft extrema ryggproblem som hänger kvar efter en korsbandsoperation jag gjort för snart 2år sedan. Det har varit/är fokus på att bli hel i kroppen så jag sedermera klarar av tunga lyft på gymet. Nu är det yoga som prioriteras men jag räknar med att vara tillbaka på gymet inom några veckor. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag kommer att “skynda långsamt” som det så fint heter.

 

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

    1. P: Men ÅÅÅÅÅH, PEEEEE!!! Fy farao så glad jag blir av att se att du hänger på mig hit! Så jäkla awesome, tack P din “gamle” grymming 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.