Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag finns kvar!

Ja, vad ska jag säga…? Just nu är jag en väldigt, väldigt trött mamma som behöver vakna 6-8 ggr/natt för att amma. Im going craaaaazy! Det börjar verkligen slita på mig nu efter över 1 månad utav det här. Det är därför det inte blivit så mycket bloggande tyvärr.

Vad har jag gjort under dessa dagar då? Jag går ut och går var och varannan dag i alla fall. Det är den enda fysiska aktivitet jag orkar med just nu. Eller visst ja! Jag var ute och sprang härom veckan faktiskt! Så härligt var det. Har jag skrivit om det redan? Eeeeh? Äh! Jag sprang i alla fall och hoppas på att kunna göra det igen i veckan som kommer. Löpning i eget skönt tempo, ute i skogen i det vackra vädret är precis vad jag behöver känner jag!

I torsdags var vår lilla familj iväg på babysim för första gången. Så jäkla kul att se vår älskling plaska runt och ha kul i poolen! Han älskade det verkligen!

8 gånger ska vi bada och sen får vi se vad det blir för fortsatt aktivitet- älskart!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.