Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag finns kvar!

Ja, vad ska jag säga…? Just nu är jag en väldigt, väldigt trött mamma som behöver vakna 6-8 ggr/natt för att amma. Im going craaaaazy! Det börjar verkligen slita på mig nu efter över 1 månad utav det här. Det är därför det inte blivit så mycket bloggande tyvärr.

Vad har jag gjort under dessa dagar då? Jag går ut och går var och varannan dag i alla fall. Det är den enda fysiska aktivitet jag orkar med just nu. Eller visst ja! Jag var ute och sprang härom veckan faktiskt! Så härligt var det. Har jag skrivit om det redan? Eeeeh? Äh! Jag sprang i alla fall och hoppas på att kunna göra det igen i veckan som kommer. Löpning i eget skönt tempo, ute i skogen i det vackra vädret är precis vad jag behöver känner jag!

I torsdags var vår lilla familj iväg på babysim för första gången. Så jäkla kul att se vår älskling plaska runt och ha kul i poolen! Han älskade det verkligen!

8 gånger ska vi bada och sen får vi se vad det blir för fortsatt aktivitet- älskart!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.