Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Trött korvsöndag

Alltså sedan ca en månad tillbaka så har Elmo börjar vakna 4-5 ggr/natt istället för 1-2 ggr som innan. Dock är det “bara” mat han vill ha och somnar direkt efter men jag är så sjuuuukt trött av att vakna så många gånger per natt. Visst, jag vet att det är supervanligt att bebbar vaknar många gånger på nätterna men jag är van vid 1-2 ggr/ natt, så att nu ställa om är riktigt jobbigt.

Det här är ju för att Elmo är i rejäl tillväxtfas och kräver mer mat. Vi har börjat ge honom “smakportioner”, dvs lite vanlig mat för att börja vänja honom. Men det är fortfarande bröstmjölk som är basmaten och det han ska äta mest utav. I alla fall så som vi lagt vår “plan”.

Nåja, det här vänjer man sig också vid såklart men jag är som sagt trööööööött!

För min egen del gällande mat så har jag ätit sjukt mycket skräp senaste tiden och då inte bara på helgen som det brukar vara. Förmodligen för att jag är så jäkla trött. Det är helt ok och jag har ingen ångest över det, men idag får vara sista dagen faktiskt för man blir ju inte mer pigg utav en massa skräpmat direkt!

Jag älskar verkligen det här- korv med bröd. Alltså muuuuums! De har det blivit både en och två dagar utav- även burgare, kakor och glass. Herre vad jag behöver äta bra mat nu känner jag haha!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Hej, jag är ingen mamma så har ingen aning, men kan man inte mjölka med mjölkpump i en flaska som man har i kylskåpet på natten och så kan killen mata varannan natt t.ex. kan det va en idè?

  1. Hej Agata!

   Jo, absolut- jag har pumpat ut och har frysen full med bröstmjölk men en får inte ta fram och ha i kylen. Mjölken håller inte så länge så efter att den tinats så ska den drickas inom max tre timmar och det är ju svårt att tajma det på nätterna. Plus att vi inte vet om han vaknar 1, 3, eller 5 gånger på en natt så att amma har helt klart vart enklast 🙂

   NU är det dock annat-nu har han sina tider han vaknar på natten, det är 3 gånger så nu är det rutin 🙂

   Va gullig du är som kommer med tips även då du inte har barn, det var väldigt omtänksamt av dig! Tack snälla!

 2. Hej, jag är ingen mamma så har ingen aning, men kan man inte mjölka med mjölkpump i en flaska som man har i kylskåpet på natten och så kan killen mata varannan natt t.ex. kan det va en idè?

  1. Hej Agata!

   Jo, absolut- jag har pumpat ut och har frysen full med bröstmjölk men en får inte ta fram och ha i kylen. Mjölken håller inte så länge så efter att den tinats så ska den drickas inom max tre timmar och det är ju svårt att tajma det på nätterna. Plus att vi inte vet om han vaknar 1, 3, eller 5 gånger på en natt så att amma har helt klart vart enklast 🙂

   NU är det dock annat-nu har han sina tider han vaknar på natten, det är 3 gånger så nu är det rutin 🙂

   Va gullig du är som kommer med tips även då du inte har barn, det var väldigt omtänksamt av dig! Tack snälla!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.