Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Vikt-mått-uppdatering

Nope! Det blir det inte. Why? För jag har hamnat på en dryg platå som gör att det inte hände så mycket på 2 veckor då blev jag less och börjar tänka alldeles för mycket. Det satte griller i huvudet på mig.

Platåer hamnar man på och kan göra det flera gånger MEN mitt problem är att jag inte kan äta exakt den kosten jag vill och behöver (och brukade förr) för att få bra resultat på den tiden jag tänkt mig. Det är för att Elmos mage inte klarar av att jag äter en massa bönor tex som vanligtvis är en stapelvara i min kost. Kål kan jag inte heller äta osv men det som är mest synd är just bönorna. Sedan har jag fått en massa knottror på hela benen som är hormonellt tydligen, så det är en del som händer i kroppen fortfarande, inte sp kuuuul. Ni kanske förstår min frustration?! Jag hade ingen aning om att min vanliga mat skulle påverka Elmos mage så mycket? Det är ju bra mat liksom. Men en gasig mage på en bebis är lika med en ledsen bebis med ont i magen och det vill man ju verkligen inte utsätta honom för.

Att sluta amma är inte heller ett alternativ för det vill jag göra så länge jag kan och det känns bra.

Det som kommer ske nu är att mitt mål kommer att nås men det kommer att ta lite längre tid än vad jag tänkt och trott. Så får det vara, det är inte så mycket jag kan göra helt enkelt.

Jag kommer att lägga upp bilder/framsteg när jag känner och ser att det gått framåt för mig, dvs inte varje vecka längre.

Jag var idag ute på en promenad med fina Linda (hon fick barn 3 veckor före oss) som också känt samma sak. Platåer och griller i huvudet på henne med! Så skönt att prata av sig lite om det här med henne! Hon har själv "bara" kört med bilder för att se framstegen och det kändes så mycket bättre för henne. Låter bra det tycker jag och kommer köra på samma sak jag med. Man säger ju "en bild säger mer än tusen ord" haha så vi kör på det!

Lillplutten har fått träffa sin Mormor idag också! Mamma var här på en mysfrulle på och mös med Elmo för fulla muggar <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.