Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

På Fitnessfestivalen! 

Yup! Är här och flummar runt 🙂 Vart en bra dag och hör och häpna- restaurangen hade fin fin vegansk mat! Bönor, quinoa, ugnsrostade rotfrukter, Oumph och sallad. Jag strödde litt pumpakärnor över allt, gott! 
Är på hotellet nu och har precis bränt av ett snabbpass på gymet. Körde igenom hela kroppen, intervaller av: frivändningar, russian twist på boll, armhävningar med olika handpositioner. Avslutade med front squat och pushpress.


Nu: snabbdusch och sedan middag med gänget! Blir tidig kväll känner jag- snark! Är trött som faaan! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.