Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Fast i Miami, rider ut stormen!

Som ni säkert sett/hört på nyheterna är orkanen på väg till Miami/Florida så vårt flyg tillbaka till Karibien är utav förståeliga skäl inställt.

Vi är “fast” här i Miami för att rida ut stormen men än så länge är allt lugnt. Hela stan har förberett sig för det värsta, barrikaderat fönster med stora plank, säckar framför dörrar för att minska översvämningsrisk, de har handlat på sig alla de förnödenheter som kan behövas i form utav mat och annat men tyvärr hann vi själva inte till affären innan de stängde? Affärerna som vanligtvis har öppen dygnet tungt stängde till allas ilska och förvåning igår redan 21.00 trots att ingen fara alls var nära!!! 

Nåja, vi hann köpa en varsin pizza i alla fall från den enda pizzerian som var öppen. Tänkte att den går även bra att äta kall. Hotellet har i värsta fall något att erbjuda från minibaren men kockar är inte på plats- förståeligt nog. Vi får helt enkelt leva på skräp under det här dygnet. Vi kunde ha det värre så vi ska verkligen inte klaga. 

Vet inte hur orkanen kommer att dra in här så el och sådant kan försvinna helt och jag kommer inte att kunna uppdatera. Men jag försöker så gott det går. Just nu sitter vi bara inne på vårt hotellrum och tittar på filmer. Hoppas på att dagen fort tar slut så vi kan åka tillbaka till Karibien imorgon. Just nu vet vi inget mer tyvärr. Vilken märklig semester hörrni?! Aldrig vart med om liknande? Det är inte “bara” orkanen, det hände grejjer på vägen till Karibien också som jag sen ska dela med mig. Crazy stuff! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.