Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Fast i Miami, rider ut stormen!

Som ni säkert sett/hört på nyheterna är orkanen på väg till Miami/Florida så vårt flyg tillbaka till Karibien är utav förståeliga skäl inställt.

Vi är “fast” här i Miami för att rida ut stormen men än så länge är allt lugnt. Hela stan har förberett sig för det värsta, barrikaderat fönster med stora plank, säckar framför dörrar för att minska översvämningsrisk, de har handlat på sig alla de förnödenheter som kan behövas i form utav mat och annat men tyvärr hann vi själva inte till affären innan de stängde? Affärerna som vanligtvis har öppen dygnet tungt stängde till allas ilska och förvåning igår redan 21.00 trots att ingen fara alls var nära!!! 

Nåja, vi hann köpa en varsin pizza i alla fall från den enda pizzerian som var öppen. Tänkte att den går även bra att äta kall. Hotellet har i värsta fall något att erbjuda från minibaren men kockar är inte på plats- förståeligt nog. Vi får helt enkelt leva på skräp under det här dygnet. Vi kunde ha det värre så vi ska verkligen inte klaga. 

Vet inte hur orkanen kommer att dra in här så el och sådant kan försvinna helt och jag kommer inte att kunna uppdatera. Men jag försöker så gott det går. Just nu sitter vi bara inne på vårt hotellrum och tittar på filmer. Hoppas på att dagen fort tar slut så vi kan åka tillbaka till Karibien imorgon. Just nu vet vi inget mer tyvärr. Vilken märklig semester hörrni?! Aldrig vart med om liknande? Det är inte “bara” orkanen, det hände grejjer på vägen till Karibien också som jag sen ska dela med mig. Crazy stuff! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.