Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bilder från Miami

Vi passsde på att göra aaaallt vi kollat upp när vi var i Miami. En utav de sakerna var att besöka det berömda konstnärsdistriktet Wynwood walls. Aaaaamazing! Det är ett område som varit väldigt nergått förr och med hög kriminalitet. Nu är det lugnt och det finns restauranger, butiker mm i samband med att det blev “art district“. 

Målningarna ändras var tredje månad. Det är konstnärer från hela världen som kommer dit för att skapa sin konst på väggarna. Magiskt!!!

Här kommer lite bilder:


4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.