Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegfest! Ni kommer väl?!

Jag har uppdaterat väldigt dåligt sedan jag kom hem i Onsdags men med orkaner, försenade flyg, dåligt wi-fi så har det var svårt att blogga. Men nu är jag hemma och allt har gått bra. Skriver mer om resan sen för nu, nu hörrni- IDAG ÄR DET VEGFEST i Västerås! 

Wiiihaaaaaa! Ett otroligt bra initiativ utav en västeråsaren Ingrid Wisell som är aktiv vegan som jag lärt känna genom djurens rätt. Jag och en hel bunt andra härliga människor är med i eventet och hjälper till. Jag har bland annat fått den stora äran att dela ut Vegfestpriset tillsammans med Mattias Kristiansson. Ballt! Glad och exalterad! 

Jag kommer även att bertta lite om min blogg, hur den gått från en köttätande fitnesstjej till att helt vända och numer leva som vegan, fokus på yoga, meditation och välmående. Hoppas på att inspirera fler till Vegansismen idag ❤️

JAG ÄR TAGGAD !!! Hoppad vi ses i vimlet. Vi finns hela dagen på Västetås Stadsbibliotek, gratis inträde och massor av härliga utställare, god mat, barnpyssel mm. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.