Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegfest! Ni kommer väl?!

Jag har uppdaterat väldigt dåligt sedan jag kom hem i Onsdags men med orkaner, försenade flyg, dåligt wi-fi så har det var svårt att blogga. Men nu är jag hemma och allt har gått bra. Skriver mer om resan sen för nu, nu hörrni- IDAG ÄR DET VEGFEST i Västerås! 

Wiiihaaaaaa! Ett otroligt bra initiativ utav en västeråsaren Ingrid Wisell som är aktiv vegan som jag lärt känna genom djurens rätt. Jag och en hel bunt andra härliga människor är med i eventet och hjälper till. Jag har bland annat fått den stora äran att dela ut Vegfestpriset tillsammans med Mattias Kristiansson. Ballt! Glad och exalterad! 

Jag kommer även att bertta lite om min blogg, hur den gått från en köttätande fitnesstjej till att helt vända och numer leva som vegan, fokus på yoga, meditation och välmående. Hoppas på att inspirera fler till Vegansismen idag ❤️

JAG ÄR TAGGAD !!! Hoppad vi ses i vimlet. Vi finns hela dagen på Västetås Stadsbibliotek, gratis inträde och massor av härliga utställare, god mat, barnpyssel mm. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.