Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Duck life :)

Idag unnade jag mig en låååång promenad ute i det magiska vädret. Mmmmums så skönt! Solen sken och värmde upp hela mig, inifrån och ut. 

Jag stannade vid affären på väg hem för att handla hem lite nödvändigheter. På vägen tillbaka gick jag förbi en liten “bäck” vi har strax bakom vårt hus. Där finns det alltid så mycket änder. Jag älskar änder! De är så chill liksom. De äter, badar,solar, sover, parar sig och bara har de jäkligt gutt helt enkelt. När jag gick förbi dem kom jag på att vi hade lite bröd kvar sedan helgen som jag sparat just för att jag tänkt gå och mata änderna någon fin, solig dag. TODAY WAS THE DAY ?

Jag gick upp och lämnade matkassen, tog brödet och gick ut igen, satte mig på gräsmattan och började mata dem. BÄÄÄM så var jag omringad utav söta änder som kvackade glatt och gungade fram till mig ??

GULLEJÄVLAR! Sååå härligt att bara sitta där på gräset mitt bland alla dessa sötnosar. När brödet var slut la de sig runtom mig så jag satt typ som i en cirkeln utav änder, haha! Folk som gick förbi höll på att vrida nacken av sig haha! 

Själv lutade jag mig bakåt och njöt utav solens strålar precis som my “bird friends” ? What a day ?Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.