Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Duck life :)

Idag unnade jag mig en låååång promenad ute i det magiska vädret. Mmmmums så skönt! Solen sken och värmde upp hela mig, inifrån och ut. 

Jag stannade vid affären på väg hem för att handla hem lite nödvändigheter. På vägen tillbaka gick jag förbi en liten “bäck” vi har strax bakom vårt hus. Där finns det alltid så mycket änder. Jag älskar änder! De är så chill liksom. De äter, badar,solar, sover, parar sig och bara har de jäkligt gutt helt enkelt. När jag gick förbi dem kom jag på att vi hade lite bröd kvar sedan helgen som jag sparat just för att jag tänkt gå och mata änderna någon fin, solig dag. TODAY WAS THE DAY ?

Jag gick upp och lämnade matkassen, tog brödet och gick ut igen, satte mig på gräsmattan och började mata dem. BÄÄÄM så var jag omringad utav söta änder som kvackade glatt och gungade fram till mig ??

GULLEJÄVLAR! Sååå härligt att bara sitta där på gräset mitt bland alla dessa sötnosar. När brödet var slut la de sig runtom mig så jag satt typ som i en cirkeln utav änder, haha! Folk som gick förbi höll på att vrida nacken av sig haha! 

Själv lutade jag mig bakåt och njöt utav solens strålar precis som my “bird friends” ? What a day ?Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.