Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Nature…takes my breath away!

Lunchpromenad idag- Mmm jag kan inte få nog av vår vackra natur. Varje gång jag är ute ser jag det, känner det, verkligen insuper allt vackert jag ser. Vilken magisk jävla plats vi har äran att bo på hörrni! 

Idag under promenaden satte jag mig en stund på en bänk och bara tittade ut, då kom en hare sjuuuukt nära mig! Hen stod stilla och vi tittade på varandra i säkert 10 sek! Harar som vanligtvis är superskygga och är snabba som attan att försvinna från ens synfält. 

Me and the Bunny had a moment- a Bunny moment ??

#motherearth #love

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.