Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Söndagsmys!

Ja, exakt heeeeela ledigheten har jag som vanligt latat mig 😉 the things i love to do!

Påskmaten? NOPE, inge påskmat här. Det har dock snaskats nåt kilo fruktsallad kan jag säga i alla fall, haha! Mitt “nya” snarr som jag fått dille på att äta på helgern är: granola/mysli (se bilden COOPS egna)  hackad frukt och nötmjölk till det. ALLTSÅ! Det är så jobbigt gott! Ja, jag köper den som det är socker i, det liksom mitt “godis” på helgen nu, bland annat 😉

Så även om det inte blev påskmat så har detta inmundigats:

  • Müsli med frukt+nötmjölk
  • Frukt eko
  • Nötter/frön
  • Riskakor med ekologisk sylt på
  • Jordnötsringar
  • Mango/kokos/banan smoothie (smarrig!!!)

Så, ni kan ju se att jag med verkligen äter skräp jag med på helgerna. Men jag försöker hålla mig till att inte spåra ut med produkter som har en massa E-ämnen osv. Man kan göra mer medvetna val och kanske inte spåra ut helt. Jag spårar ibland jag med, absolut men jag brukar göra mer medvetna val. Jordnötsringar- inte så bra. Sockrad granola- iiiinte så bra. MEN jag äter samtidigt en massa frukt och sedan ordentlig mat under dagen. Då känns resten inte så farligt.

Nästa helg kanske det blir glass eller hemgjord paj istället för jordnötsringar! 1-2 “dåliga” saker men det blandas liksom upp med det “braiga” som frukt, nötter och ordentlig mat.

Hur har er Påskhelg sett ut i matväg?

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.