Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Söndagsmys!

Ja, exakt heeeeela ledigheten har jag som vanligt latat mig 😉 the things i love to do!

Påskmaten? NOPE, inge påskmat här. Det har dock snaskats nåt kilo fruktsallad kan jag säga i alla fall, haha! Mitt “nya” snarr som jag fått dille på att äta på helgern är: granola/mysli (se bilden COOPS egna)  hackad frukt och nötmjölk till det. ALLTSÅ! Det är så jobbigt gott! Ja, jag köper den som det är socker i, det liksom mitt “godis” på helgen nu, bland annat 😉

Så även om det inte blev påskmat så har detta inmundigats:

  • Müsli med frukt+nötmjölk
  • Frukt eko
  • Nötter/frön
  • Riskakor med ekologisk sylt på
  • Jordnötsringar
  • Mango/kokos/banan smoothie (smarrig!!!)

Så, ni kan ju se att jag med verkligen äter skräp jag med på helgerna. Men jag försöker hålla mig till att inte spåra ut med produkter som har en massa E-ämnen osv. Man kan göra mer medvetna val och kanske inte spåra ut helt. Jag spårar ibland jag med, absolut men jag brukar göra mer medvetna val. Jordnötsringar- inte så bra. Sockrad granola- iiiinte så bra. MEN jag äter samtidigt en massa frukt och sedan ordentlig mat under dagen. Då känns resten inte så farligt.

Nästa helg kanske det blir glass eller hemgjord paj istället för jordnötsringar! 1-2 “dåliga” saker men det blandas liksom upp med det “braiga” som frukt, nötter och ordentlig mat.

Hur har er Påskhelg sett ut i matväg?

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.