Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Påskpaj! 

Efter att Rikard vällt ut alla topzpinnar på golvet i morse och lekt plockepinn ett tag så tog vi en go förmiddagspromenad i det soliga vädret i över en timme. Sååå härligt!  


Kisspaus på Factor, sedan vidare. Vi passade på att handla på en affär som ligger lite längre bort för att slå två flugor i en smäll. 

Nu har det bakats smarrig bär-påsk-paj som ska avnjutas i eftermiddag. Recept- gör precis som vanlig smulpaj men byt ut smör/margarinet till mjölkfritt. Vi gillar att ha myyyyycket bär i och idag hade vi både jordgubbar, rabarber och banan. Så, jäkla gott kan jag lova! 


Till en annan sak: jag blir så jääääkla glad över att Västerås stad beslutat att INTE ha påskfjädrar som dekoration!!! Älska! ? 

Det beslutet tog de redan förra året men jag vill ändå hylla dem för att de verkligen tagit tag i saken och verkligen lyssnat. Se så fint de går att pynta ytan fjädrar ☺️?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.