Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Påskpaj! 

Efter att Rikard vällt ut alla topzpinnar på golvet i morse och lekt plockepinn ett tag så tog vi en go förmiddagspromenad i det soliga vädret i över en timme. Sååå härligt!  


Kisspaus på Factor, sedan vidare. Vi passade på att handla på en affär som ligger lite längre bort för att slå två flugor i en smäll. 

Nu har det bakats smarrig bär-påsk-paj som ska avnjutas i eftermiddag. Recept- gör precis som vanlig smulpaj men byt ut smör/margarinet till mjölkfritt. Vi gillar att ha myyyyycket bär i och idag hade vi både jordgubbar, rabarber och banan. Så, jäkla gott kan jag lova! 


Till en annan sak: jag blir så jääääkla glad över att Västerås stad beslutat att INTE ha påskfjädrar som dekoration!!! Älska! ? 

Det beslutet tog de redan förra året men jag vill ändå hylla dem för att de verkligen tagit tag i saken och verkligen lyssnat. Se så fint de går att pynta ytan fjädrar ☺️?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.