Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Unicorn- surprise!!!

Inte nog med att Mr bjöd ut mig på fancy vegansk middag- på Söndagen hämtade han ut ett paket…ett paket till mig?!!! 

UNICORN-TOFFLOR!!!! Jag blir nästan förbannad för jag blir så glad!!! Älskade människa ju!!! 

Så, den här helgen är en helg som var full av så mycket mys att jag tror ni skulle må illa om jag skulle skriva om allt dutt-i-dutt-dutt å plutt-i-snutt-snutt som vi ägnat oss åt i helgen, HAHAHA! Men det är så härligt 🙂 En helg att minnas, verkligen! 

Hoppas ni med haft en uuuunderbart helg och att ni är laddade för kort vecka- ledighet väntar, jobbar halvdag på Onsdag och sen LEEEEDIG till nästa måndag, MEEEOW!  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

 1. Hur kommer du äta när du ska deffa som vegan? (Om du fortfarande Sks det) Behöver tips 🙂

  1. Hej Sofis! Det är en riktigt bra fråga! Jag har använder mig alltid utav en coach när jag ska tävla- detta för att slippa den stressen att behöva styra maten själv. Jag tycker det är superskönt att kunna lägga det i någon annans händer helt, någon jag litar på såklart 🙂 Så, jag kommer att använda mig utav en coach och den coachen måste ha en sådan pass bra kunskap och insikt att hen kan lägga upp en diet utefter min veganska kosthållning 🙂 Det kommer att gå superbra, det är jag inte det minsta orolig över.

   Så några direkta “diet-tips” har jag inte, men det är som med allt annat, tänk på vad du stoppar i dig, alltså vad innehåller maten egentligen osv. Diet för mig ligger så längt fram i tiden att jag inte lagt ner någon tid eller energi på att fundera på hur ett eventuellt upplägg skulle se ut 🙂

   Jag går in i min 5:e månad på vegansk kost nu och jag känner att jag fortfarande är väldigt “ny” på det här men jag känner absolut inte för att gå tillbaka till att äta animalier, men under tiden så lär jag mig hela tiden nytt så när tävling väl nalkas tänker jag mig att jag kommer att vara rätt så påläst både om vegansk kost, nutrition och diet 😉

   Hoppas det var svar nog för dig, om inte får du mer än gärna skriva igen så ska jag försöka vara ännu mer tydlig.

   Ps. maten jag lägger upp här i bloggen är väldigt bra mat som är hälsosam och kan gynna eventuell viktnedgång om et är de man är ute efter. Vill du gå upp så är det bara att lägga till lite mer mat- MEN för tävlingsdeff krävs mer precision och pricksäkerhet gällande de olika livsmedlem. Ds.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.