Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bästa helgen <3

Herregu vilken fantastisk-magisk-underbar-på -alla- sätt-helg jag har haft!!! Mums säger jag bara!!! Rikard överraskade mig ned att bjuda ut mig till Puusteliis här i Västerås, där kocken Stefan hade ett middags”event” i helt vegansk anda. En hel kväll med 5 rätters AAAALL VEGAN food!!!

Fy farao va glad jag blev! Fy farao vad gott det var! Det var sån upplevelse att inte behöva fråga vad maten innehöll, inte behöva oroa sig för om kocken verkligen vet skillnaden på vegetarisk och veganskt osv. Vilken frihet att bara kunna dyka ner i tallriken och njuta! Njuta med min Mr, det bästa sällskapet någonsin <3 Jag känner mig som en riktigt Unicorn!
När vi anlände till Puustellis sa kocken att han förstått att det inte finns så mycket alternativ i stan för de som äter veganskt, HELT RÄTT! Det går absolut att äta en vegansk middag ute OOOOM du ser till att ringa restaurangen några dagar innan. Men då är det något de lagat tillfälligt för dig, det finns alltså inte på menyn i vanliga fall och då är inte alltid rätten så genomtänkt eller lagad med kärlek tyvärr. Det är min uppfattning och erfarenhet. Det kan vara gott, absolut men inte som det här. Det här var vällagat, genomtänkt in i varenda liten detalj (precis som det ska vara, veganskt eller inte) och helt underbart gott!!!  Man kände alla smaker, alla de olika texturerna i rätterna, allt ja ALLT var så genomtänkt! Jag njöt utav varenda tugga kan jag säga.

Eftersom det här var ett nytt koncept det  hade anordnat på Puustellis så lät kocken oss veta att om intresset finns så kommer han att hålla fler sådana här kvällar 1-2 ggr/månaden!!! Ja, JAAAA TACK!!

Det är nu man/vi/alla behöver hjälpas åt med att sprida nyheten– då finns det ett fantastisk ställe för oss alla att gå och äta underbar vegansk mat på! Kärlek!!! <3 

Det är så viktigt att sprida goda nyheter, promota sånt här så att det går bra för dem som jobbar för att ge oss fler, bra alternativ i stan. Det är det win win för oss alla!

På bilden nedan står jag med kocken Stefan som förgyllde vår kväll med underbar mat och passande vin till 😉 Helt ,helt perfekt, och rätterna kan ni se nedan i inbördes ordning och även menyn:


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.