Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Fina dagar <3

Trots den grymma tröttheten så har jag ju såklart fina dagar. Inte totaldepp här. Neee, mer att det är ju väldigt enerverande att ha den här tröttheten hängandes över mig hela tiden.

Apropå bra dagar så var jag och Elmo på Utopia (yogastudion jag går till) som firade 2-års jubileum. Det var supertrevligt med härliga människor och energier, go-fika och Elmo kunde leka med Jerricas (ägarinnan) goa dotter Skye. De är några månaders åldersskillnad på dem men de hittade varandra!

Efter myset på Utopia gick vi vidare till Pappa på jobbet och hjälpte till att stänga Factor så åkte vi hela familjen och handlade efteråt.

Sen lite lek i sandlådan <3

Den här veckan har börjat helt ok. Jag har sovit (som vanligt) men även kunnat fixa med ärenden och plugga lite. Imorrn är det full rulle tills Rikard och Elmo åker till Sundsvall eftet lunch. När de har åkt drar jag hem till älskade mormor för mys och avslappning. Men innan dess ska det:

  • Städas
  • Köpa nya badbyxor till Elmo
  • Packa Elmos väska till Sundsvall
  • Pumpa däcken till vagnen
  • Maila MASSOR 😱
  • Plugga
  • Träna
  • Yoga sista gången med mitt gäng i från Västerås Stad

Som ni kanske märkt älskar jag att göra listor 😉 Det brukar ju kunna bli en del även här, hehe.

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.