Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Fina dagar <3

Trots den grymma tröttheten så har jag ju såklart fina dagar. Inte totaldepp här. Neee, mer att det är ju väldigt enerverande att ha den här tröttheten hängandes över mig hela tiden.

Apropå bra dagar så var jag och Elmo på Utopia (yogastudion jag går till) som firade 2-års jubileum. Det var supertrevligt med härliga människor och energier, go-fika och Elmo kunde leka med Jerricas (ägarinnan) goa dotter Skye. De är några månaders åldersskillnad på dem men de hittade varandra!

Efter myset på Utopia gick vi vidare till Pappa på jobbet och hjälpte till att stänga Factor så åkte vi hela familjen och handlade efteråt.

Sen lite lek i sandlådan <3

Den här veckan har börjat helt ok. Jag har sovit (som vanligt) men även kunnat fixa med ärenden och plugga lite. Imorrn är det full rulle tills Rikard och Elmo åker till Sundsvall eftet lunch. När de har åkt drar jag hem till älskade mormor för mys och avslappning. Men innan dess ska det:

  • Städas
  • Köpa nya badbyxor till Elmo
  • Packa Elmos väska till Sundsvall
  • Pumpa däcken till vagnen
  • Maila MASSOR 😱
  • Plugga
  • Träna
  • Yoga sista gången med mitt gäng i från Västerås Stad

Som ni kanske märkt älskar jag att göra listor 😉 Det brukar ju kunna bli en del även här, hehe.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.