Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Att stå emot tröttheten

De senaste veckorna har en hemsk trötthet tagit över min kropp och sinne. Det enda jag vill är att sova, sova, sova. Så fort jag lämnat Elmo på förskolan går jag och lägger mig för att sedan vakna upp ca 3-4 timmar senare. Då äter jag frukost, plockar härhemma, gör mat och sedan är det dags att hämta Elmo igen. Han går bara fem timmar på förskolan och de timmarna har jag tidigare nyttjat till plugg, träning och yoga. Nu har jag inte orkat något utav de.

Mmm…det känns inge vidare kan jag säga. Jag känner mig som en vandrande zombie med mörka ringar under ögonen och bara ser och är allmänt trött, trött.

Hos barnmorskan gör en alltid ”check ups” för att se att bla. järnvärdet är bra och sånt. Alla mina värden ser bra ut så det är inget som fattas. Det är bara att härda ut den här trötthetsvågen helt enkelt och göra det jag orkar. Eller med andra ord: kanske inte göra något förutom det min kropp skriker efter- sova. En kan ju hoppas att Elmo slutar vakna på nätterna och vara überpigg 👀 Det skulle ju underlätta en aning, snark!

Ett sjukt tråkigt inlägg hehe, ja men så är ju livet. En väldigt trevlig sak är att jag och Rikard åker till London nästa vecka. Helt själva ska vi strosa på Londons gator och äta en massa mat, kika på skoj och äta mer mat. Japp, en matresa skulle vi kunna kalla det. Lyx, och det behöver vi verkligen nu båda två.

Strax ska vi i alla fall träffa familjen på ett fik och fira Mormor lite som fyllde år för ett tag sedan men då hann vi inte fira henne.

Hoppas ni har en skön helg❣️Besos!

(suddig bild, suddigt sinne!)

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Åh, jag minns tröttheten… förlamande var den! Men så fantastiskt med London! Hoppas ni får en härlig resa. Kram!

  1. Du hade också den alltså, snaaaark det är så frustrerande! Jag minns att jag hade den i början utav den första graviditeten, även denna men inte såhär långt gånget!?

   Nåja, det är välan som BM säger- “du har en liten 18-månaders, du pluggar och har en massa annat på G.”
   Jotack, och även utan en massa på G så kan en vara sjuuuukt trött utav en graviditet såklart. Det blir bara att jag liksom jämför med sist vilket nog inte är en bra ide haha! Men det blir ju lätt så!

   Åh, ja Looondon! Det ska bli helt underbart att få åka bort. Det ska njutas för fulla muggar 🙂

   Kram och Tack Sofia!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.