Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Höstens guld

I helgen har vi varit ute och njutit utav det magiska hösten ger oss. Jag bara älskar doften utav höst! Doften, den härliga friska luften och alla dessa fantastiska färgerna på alla löv. Jag blir alldeles till mig!

Elmo älskar med att vara ute. Han bokstavligen springer fram och skriker utav glädje! Vi har haft en härligt, höstig helg.

Under helgen avslutade jag även de läxor jag haft från yogautbildningen. Det har varit tufft att få tid till att verkligen grotta ner mig då jag varit ensam med Elmo. Men men, det är inlämnat och kan finslipas längre fram.

Under helgen har jag njutit utav goa vegobollar med potatis, svampsås och lingonsylt. Alltså det är bland det godaste jag vet!

Det är köpta vegobollar från “Annamas”. Såsen har jag gjort på havrebas, vitlökspulver, lökpulver, cayenne, buljongtärning, soja och torkade trattkantareller.

Veckan som kommer är fullspäckad som vanligt och planering inför nästkommande veckas fortutbildning hos “Evidensbaserad praktik” i Göteborg. Men jag ska hinna med träning och yoga ändå samt en rejäl storstädning härhemma.

Har du något spännande i veckan? Eller rullar den på som vanligt, gutt och behagligt 🙂

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.