Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Höstens guld

I helgen har vi varit ute och njutit utav det magiska hösten ger oss. Jag bara älskar doften utav höst! Doften, den härliga friska luften och alla dessa fantastiska färgerna på alla löv. Jag blir alldeles till mig!

Elmo älskar med att vara ute. Han bokstavligen springer fram och skriker utav glädje! Vi har haft en härligt, höstig helg.

Under helgen avslutade jag även de läxor jag haft från yogautbildningen. Det har varit tufft att få tid till att verkligen grotta ner mig då jag varit ensam med Elmo. Men men, det är inlämnat och kan finslipas längre fram.

Under helgen har jag njutit utav goa vegobollar med potatis, svampsås och lingonsylt. Alltså det är bland det godaste jag vet!

Det är köpta vegobollar från “Annamas”. Såsen har jag gjort på havrebas, vitlökspulver, lökpulver, cayenne, buljongtärning, soja och torkade trattkantareller.

Veckan som kommer är fullspäckad som vanligt och planering inför nästkommande veckas fortutbildning hos “Evidensbaserad praktik” i Göteborg. Men jag ska hinna med träning och yoga ändå samt en rejäl storstädning härhemma.

Har du något spännande i veckan? Eller rullar den på som vanligt, gutt och behagligt 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.