Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Ny vecka, vad gör du av den?

Det har varit en intensiv, trött, härlig, trött, underbar och ännu mer trötta fyra dagar för mig på Everyday Yoga School. Det kändes dock som att fler i gruppen var mer eller mindre trötta de med. Skönt att vara lite på samma nivå känner jag.

Efter den här helgen ska vi sätta ihop vår egen klass och skriftligt skicka in den till Vevve. Vi ska även observera en klass och skriva ner våra tankar kring den, lärarens utförande osv. Det blir spännande!!!

Idag, Måndag tar jag dock en välbehövlig paus från allt vad läsa, plugga, yoga och läxor heter. Jag har nyss lämnat vårt lilla troll på förskolan och ska äta frukost sen ska jag faktiskt sova. Sova utan att ställa klockan. 11.30 ska jag unna mig lite träning på älskade Factor OM jag är vaken då haha!

Imorgon tar jag tag i plugget igen.

Hur ser din vecka ut? Har du några härliga planer? Yoga? Träning? Vila?

Hoppas du haft en härlig helg!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.