Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Ny vecka, vad gör du av den?

Det har varit en intensiv, trött, härlig, trött, underbar och ännu mer trötta fyra dagar för mig på Everyday Yoga School. Det kändes dock som att fler i gruppen var mer eller mindre trötta de med. Skönt att vara lite på samma nivå känner jag.

Efter den här helgen ska vi sätta ihop vår egen klass och skriftligt skicka in den till Vevve. Vi ska även observera en klass och skriva ner våra tankar kring den, lärarens utförande osv. Det blir spännande!!!

Idag, Måndag tar jag dock en välbehövlig paus från allt vad läsa, plugga, yoga och läxor heter. Jag har nyss lämnat vårt lilla troll på förskolan och ska äta frukost sen ska jag faktiskt sova. Sova utan att ställa klockan. 11.30 ska jag unna mig lite träning på älskade Factor OM jag är vaken då haha!

Imorgon tar jag tag i plugget igen.

Hur ser din vecka ut? Har du några härliga planer? Yoga? Träning? Vila?

Hoppas du haft en härlig helg!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.