Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Första utbildningsdagen- Check!

Första dagen är förbi och jag känner mig ännu mer taggad! Det är så galet intressant och jag kan inte sluta tänka på fler utbildningar jag vill gå! Otroligt spännande att få “nya” infallsvinklar, ett bredare synsätt, lära sig vara kritisk, läsa forskning med kritiska ögon, ifrågassätta och så vidare

Jag var lite rädd att jag inte skulle hänga med då jag sitter med fysioterapeuter, osteopater, massörer och personliga tränare som alla jobbar akivt med människor och kroppar. Det var ju många år sedan jag jobbade aktivt som personlig tränare och forskning har ju kommit såååå långt sedan dess. Ny evidens, ny forskning som sagt och nytt tänk florerar ute bland terapeuter och tränare. Men, jag hänger med! Haha, så jäkla skönt att kunna slänga det där dåliga jäkla självförtroendet i väggen!

Tacksam över att jag ha min kära man att dividera med, att ställa frågor till och att vi testar på varandra och diskuterar. Det är ju faktiskt så jag lärt mig det mesta. Ja, och genom att läsa såklart. Att ha ett intresse för det här är ju såklart en bonus för då lär du dig även på din “fritid”. Dvs du söker gärna upp information även när du inte jobbar. Allt för att bli bättre, utvecklas och komma framåt i din yrkesroll eller som jag: min framtida yrkesroll.

Det här är lärdom för livet och jag ser fram emot fler spännande utbildningar framöver.

Dagens lunch (om vi ska byta ämne) blev en sjukt smarrig rawfood-buffé som de hade på hotellet?! What? Jag hade helt missat att det skulle finnas. Blev överlycklig när personalen sa att det fanns som alternativ till den “vanliga” restaurangen.

Det var supergott och jag lär nog stinka vitlök från den underbara veganska aiolin som fanns.

Efter att dagen bokade jag in mig på ett spinningpass följt utav body balance. Jag kan inte påstå att jag hade kul tyvärr. Inget utav passen föll mig i smaken, men men så kan det vara. Det var såklart skönt att få röra på sig i alla fall.

Röra på mig kommer jag att få göra även imorrn men då på utbildningen. Vi kommer nämligen att träna-> utvärdera +behandla->utvärdera och sedan lite mer teori på det. En fullspäckad dag från 8.00-17.00.

Nu sitter jag här med plugg och middagen som blev ytterligare en rawfoodsallad, men även en havtorn/mango/banansmoothie. Strax hopp in i duschen och sedan sussa gott.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.