Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Soma move på hotellet!

Jag kom fram till hotellet strax efter 16.00 och gjorde mig hemmastadd. Jag plockar alltid upp mina kläder och grejjor så jag känner mig lite som hemma. Det gör jag varje gång jag sover på hotell. Det är så mysigt!

Det blev ett “Soma move”-pass kl. 17.55. Svettigt och härligt!

Direkt efter passet var jag vrålhungrig och åt en vegoburgare med strips. Det var gott men jag hade önskat något mer “magvänligt”. Jag bad om potatis istället för strips men det gick inte att ordna men jag var så jäkla hungrig att jag struntade i det och åt stripsen ändå. Det var gott, verkligen smarrigt så det säger jag inget om.

Under båda mina graviditeter får jag absolut inte bli för hungrig. Blir jag det så får jag en fruktansvärd magknip. En magknip som gör att jag inte kan stå rakt. Det är så hemskt!

Så, burgaren plus strips landade till sist i magen och jag blev mätt och belåten i all fall.

Uppe på rummet tog jag en underbart skön dusch med musik inne i duschen. Så jäkla nice att de har högtalare inne i duschen! Njutningen på den!

Nu sitter jag iklädd morgonrock i sängen och ska läsa lite inför morgondagen innan jag somnar. Ser fram emot det med spänning!

Natti natti 🙂

Bild: Jag å bullen redo inför Soma move

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.