Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Soma move på hotellet!

Jag kom fram till hotellet strax efter 16.00 och gjorde mig hemmastadd. Jag plockar alltid upp mina kläder och grejjor så jag känner mig lite som hemma. Det gör jag varje gång jag sover på hotell. Det är så mysigt!

Det blev ett “Soma move”-pass kl. 17.55. Svettigt och härligt!

Direkt efter passet var jag vrålhungrig och åt en vegoburgare med strips. Det var gott men jag hade önskat något mer “magvänligt”. Jag bad om potatis istället för strips men det gick inte att ordna men jag var så jäkla hungrig att jag struntade i det och åt stripsen ändå. Det var gott, verkligen smarrigt så det säger jag inget om.

Under båda mina graviditeter får jag absolut inte bli för hungrig. Blir jag det så får jag en fruktansvärd magknip. En magknip som gör att jag inte kan stå rakt. Det är så hemskt!

Så, burgaren plus strips landade till sist i magen och jag blev mätt och belåten i all fall.

Uppe på rummet tog jag en underbart skön dusch med musik inne i duschen. Så jäkla nice att de har högtalare inne i duschen! Njutningen på den!

Nu sitter jag iklädd morgonrock i sängen och ska läsa lite inför morgondagen innan jag somnar. Ser fram emot det med spänning!

Natti natti 🙂

Bild: Jag å bullen redo inför Soma move

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.