Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

När en får svettas igen!

Oh yes My peeps! I Måndags var det dags igen- träning på Factor med HÖG euforikänsla! Guvasköntdevar!

Äntligen fick jag svettas och flåsa utav andra anledningar än att jag är svag och orkeslös på grund utav att jag varit sjuk i fyra veckor, haha. Att träna och yoga är fanimej bland det bästa jag vet! Så nu är jag igång igen, så härligt. Det blev träning måndag+tisdag samt att jag höll yoga i Tisdags. Mums!

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Göteborg, till utbildningen “Evidensbaserad Praktik” där vi kommer att gå igenom fot och knä. Funktioner, träning, rehab och behandlingar. Jag är sååååå taggad, lite nervös och superglad!

Fan va kul det är att lära sig, att utvecklas och att hitta passionen för igen. Love!

Apropå passion så har jag har kikat på träningsschemat som finns på hotellet och sett några pass jag vill gå på. Det blir framförallt yoga/soma move tänkte jag då vi kommer att träna på utbildningen. Jag har för första gången lämnat min yogamatta hemma för att låna på plats. Det svider lite i mitt hjärta då jag aaalltid släpar med mig min älskade matta. Denna gång orkade jag faktiskt inte ha med mig den. Lånematta får duga den här gången.

 

Nu ska jag lyssna på musik och bara se ut genom tågfönstret. Se på medan Sveriges vackra landskap susar förbi <3 Inga tågbyten har jag utan kan slappna av helt och kanske till och med ta en liten tupplurs, gäääsp.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.