Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

När en får svettas igen!

Oh yes My peeps! I Måndags var det dags igen- träning på Factor med HÖG euforikänsla! Guvasköntdevar!

Äntligen fick jag svettas och flåsa utav andra anledningar än att jag är svag och orkeslös på grund utav att jag varit sjuk i fyra veckor, haha. Att träna och yoga är fanimej bland det bästa jag vet! Så nu är jag igång igen, så härligt. Det blev träning måndag+tisdag samt att jag höll yoga i Tisdags. Mums!

Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Göteborg, till utbildningen “Evidensbaserad Praktik” där vi kommer att gå igenom fot och knä. Funktioner, träning, rehab och behandlingar. Jag är sååååå taggad, lite nervös och superglad!

Fan va kul det är att lära sig, att utvecklas och att hitta passionen för igen. Love!

Apropå passion så har jag har kikat på träningsschemat som finns på hotellet och sett några pass jag vill gå på. Det blir framförallt yoga/soma move tänkte jag då vi kommer att träna på utbildningen. Jag har för första gången lämnat min yogamatta hemma för att låna på plats. Det svider lite i mitt hjärta då jag aaalltid släpar med mig min älskade matta. Denna gång orkade jag faktiskt inte ha med mig den. Lånematta får duga den här gången.

 

Nu ska jag lyssna på musik och bara se ut genom tågfönstret. Se på medan Sveriges vackra landskap susar förbi <3 Inga tågbyten har jag utan kan slappna av helt och kanske till och med ta en liten tupplurs, gäääsp.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.