Denice Lundevall
Yoga World

Nje, jag kan inte påstå att jag har några direkta cravings den här graviditeten heller faktiskt. Det känns i princip som förra gången med:

  • Min “vanliga” mat smakar inte bra
  • Äter mycket mackor, yoghurt, gröt, potatis, färdiga vegobiffar/bullar/burgare, frukt, smoothie mm.
  • Från vecka till vecka kan jag älska och starkt ogilla ett livsmedel

Ja, så ser det ut även denna gång, haha! Maten är verkligen inte “bra” enligt mina mått mätt. Men men, det som går ner det går ner. Jag har nog ätit mer skräp den här omgången än förra i alla fall. Utan att ha cravings är det bara “men det här vill jag ha idag” så äter jag det.

Det känns i kroppen att jag är större nu är sist. Jag väger mig inte för jag vill faktiskt inte veta.

Det ska bli skönt att komma tillbaka till träningsrutinerna igen så jag får röra på kroppen! Att bara äta och inte göra sig av med någon energi är en dålig ekvation!

Min mer “braiga” snack-tallrik idag består utav såååå smarriga saker! Färnkåls-té, valnötter, blodgrape, passionsfrukt, äppelskivor och en underbart saftig kiwi! Hajja hur mycket magiska vitaminer du får i dig utav frukt! Frukt är fanimej bland det bästa!

Idag är det “ledigt” förutom plugg när Elmo sover och imorrn ska jag få njuta utav ett lite tuffare Vinyasapass på Utopia <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.