Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Cravings?

Nje, jag kan inte påstå att jag har några direkta cravings den här graviditeten heller faktiskt. Det känns i princip som förra gången med:

  • Min “vanliga” mat smakar inte bra
  • Äter mycket mackor, yoghurt, gröt, potatis, färdiga vegobiffar/bullar/burgare, frukt, smoothie mm.
  • Från vecka till vecka kan jag älska och starkt ogilla ett livsmedel

Ja, så ser det ut även denna gång, haha! Maten är verkligen inte “bra” enligt mina mått mätt. Men men, det som går ner det går ner. Jag har nog ätit mer skräp den här omgången än förra i alla fall. Utan att ha cravings är det bara “men det här vill jag ha idag” så äter jag det.

Det känns i kroppen att jag är större nu är sist. Jag väger mig inte för jag vill faktiskt inte veta.

Det ska bli skönt att komma tillbaka till träningsrutinerna igen så jag får röra på kroppen! Att bara äta och inte göra sig av med någon energi är en dålig ekvation!

Min mer “braiga” snack-tallrik idag består utav såååå smarriga saker! Färnkåls-té, valnötter, blodgrape, passionsfrukt, äppelskivor och en underbart saftig kiwi! Hajja hur mycket magiska vitaminer du får i dig utav frukt! Frukt är fanimej bland det bästa!

Idag är det “ledigt” förutom plugg när Elmo sover och imorrn ska jag få njuta utav ett lite tuffare Vinyasapass på Utopia <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.