Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

På bättringsvägen

Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag varit sjuk till och från nu i tre veckor. Det har tagit enormt på krafterna och de lilla krafter jag haft kvar går till Elmo, plugg och till att bli frisk.

Jag har boostat med massa frukt, vatten, té och allt möjligt. Vad boostar du dig med vid envisa förkylningar? Ge mig ditt bästa tips så kan jag göra en go liten lista som vi alla kan ta del utav <3

I tisdags hade jag terminens första yogaklass för Västerås Stad i alla fall. Jag kände att jag inte kunde ställa in igen trots att min röst mer lät som en kraxande stackars kråka. Men på bättringsvägen ör jag i alla fall. Snor och hosta är kvar men jag härdar ut!

Imorgon fortsätter ju yogautbildningen och jag samlar all kraft till den!

Till något helt annat- jag tror jag fått WordPress-appen att fungera igen för mig?! Hoppas hoppas! Det är också en utav anledningarna till att bloggen blivit lidande. Det tar så mycket mer tid att blogga via datorn (för mig i alla fall) än att köra via appen. Den är så galet smidig!

Om appen fungerar som den ska så blir det mycket mer uppdateringar och lite mer “here and now” vilket jag själv gillar.

Så, avslutningsvis vill jag bara tipsa om denna ascoola tygväska! Köpt från @jessicahallberg som trycker en massa viktiga budskap på väskor, tackor med mera. Check her out!

(Obs! Inte sponsrat inlägg!)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.