Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

På bättringsvägen

Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag varit sjuk till och från nu i tre veckor. Det har tagit enormt på krafterna och de lilla krafter jag haft kvar går till Elmo, plugg och till att bli frisk.

Jag har boostat med massa frukt, vatten, té och allt möjligt. Vad boostar du dig med vid envisa förkylningar? Ge mig ditt bästa tips så kan jag göra en go liten lista som vi alla kan ta del utav <3

I tisdags hade jag terminens första yogaklass för Västerås Stad i alla fall. Jag kände att jag inte kunde ställa in igen trots att min röst mer lät som en kraxande stackars kråka. Men på bättringsvägen ör jag i alla fall. Snor och hosta är kvar men jag härdar ut!

Imorgon fortsätter ju yogautbildningen och jag samlar all kraft till den!

Till något helt annat- jag tror jag fått WordPress-appen att fungera igen för mig?! Hoppas hoppas! Det är också en utav anledningarna till att bloggen blivit lidande. Det tar så mycket mer tid att blogga via datorn (för mig i alla fall) än att köra via appen. Den är så galet smidig!

Om appen fungerar som den ska så blir det mycket mer uppdateringar och lite mer “here and now” vilket jag själv gillar.

Så, avslutningsvis vill jag bara tipsa om denna ascoola tygväska! Köpt från @jessicahallberg som trycker en massa viktiga budskap på väskor, tackor med mera. Check her out!

(Obs! Inte sponsrat inlägg!)

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.