Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Första familjesemestern!

Vi är på plats i Höganäs, på ett underbart bed and breakfast- Fröken Hjort. Det är så fantastisk vacker här att vi alla vill bo kvar. Här är vi tillsammans med 8 vänner och bara har det gött. Vi har hela gården  för oss själva då det “bara” finns fyra dubbelrum att hyra och dom ha vi hyrt.

Vi kom igår kväll och började med en härlig grill. Två utav vännerna är kockar- haaaaalle frrrreakkin lulja. Ja, ni kan ju ana att det är suverän mat vi äter! Två kockar som verkligen är passionerade över mat och att sitta och lyssna på dem när de med inlevelse och kärlek berättar hur det lagat maten, ger en tips och bara allmänt prata mat är ju helt magiskt. Det är något fantastisk över att lyssna på passionerade människor- älskart!

Härifrån åker vi imorgon och då drar vi vidare till Helsingborg, till min bästa vän Fatima som fyller jämt. Där stannar vi en natt och sedan bär det av hemåt igen. Underbart är kort vettni, haha.

Det här är som sagt vår första familjetripp och varken jag eller Rikard hade så höga förhoppningar om att Elmo skulle fixa att sova borta. Hör och häpna- allt har gått super?! Bilresan gick kanon med bara två stopp. Han somnade som en stock och har sovit hela natten PLUS att han nu sussar middag helt själv uppe i vårt rum? Vi är så glada över att det gått så bra och vi njuter för fullt!

Är ni nyfikna på att bo här, klicka in er HÄÄR för att läsa mer.

Nu ska jag sätta mig ute och meditera i 20 min <3

Kram på er och hoppas ni får en härlig helg!

Homepage3

Homepage4

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.