Denice Lundevall
Yoga World
Kost & ReceptOkategoriserade

Tips på enkel snabblunch, vego såklart ;)

Jag äter oftast “pytter”. Det skriver jag m och om igen här i bloggen med det tål att upprepas just för att det är så gott och så enkelt att göra. Jag tar helt enkelt rester som vi har i kylen. Det kan vara ris, quinoa, potatis, rotfrukter osv. Jag använder dem som basen och sedan hackar jag upp grönsaker jag önskar ha i. Vissa vill jag ha råa medan andra vill jag steka på tillsammans med riset/potatisen/quinoan osv.

Så enkelt!

Idag blev det ett snabbt ihopkok utav:

  • Quinoa (tricolore) som blev över igår
  • Röd paprika
  • Romansallad
  • Avocado
  • Ugnsbakad tomat med vitlök och basilika på
  • Salladslök
  • Gurka
  • Ringade lite olivolja över + krydda med salladskrydda. Det är en färdig krydda som finns att köpa i kryddhyllan. Älskar den då den verkligen piffar till och ger den där lilla extra smaken jag vill ha.

Veganmat- gott och enkelt 😉 Det är mer quinoa på tallriken än vad som syns på bilden vill jag bara tillägga. De mesta hamnade under all de härliga, gröna salladen.

Har du någon såndär “enkel-och-snabb-att-ta-till-lunch”? Tipsa gärna!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.