Denice Lundevall
Yoga World
Kost & ReceptOkategoriserade

Tips på enkel snabblunch, vego såklart ;)

Jag äter oftast “pytter”. Det skriver jag m och om igen här i bloggen med det tål att upprepas just för att det är så gott och så enkelt att göra. Jag tar helt enkelt rester som vi har i kylen. Det kan vara ris, quinoa, potatis, rotfrukter osv. Jag använder dem som basen och sedan hackar jag upp grönsaker jag önskar ha i. Vissa vill jag ha råa medan andra vill jag steka på tillsammans med riset/potatisen/quinoan osv.

Så enkelt!

Idag blev det ett snabbt ihopkok utav:

  • Quinoa (tricolore) som blev över igår
  • Röd paprika
  • Romansallad
  • Avocado
  • Ugnsbakad tomat med vitlök och basilika på
  • Salladslök
  • Gurka
  • Ringade lite olivolja över + krydda med salladskrydda. Det är en färdig krydda som finns att köpa i kryddhyllan. Älskar den då den verkligen piffar till och ger den där lilla extra smaken jag vill ha.

Veganmat- gott och enkelt 😉 Det är mer quinoa på tallriken än vad som syns på bilden vill jag bara tillägga. De mesta hamnade under all de härliga, gröna salladen.

Har du någon såndär “enkel-och-snabb-att-ta-till-lunch”? Tipsa gärna!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.