Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yogalärarutbildning, 32 dagar kvar!

Som jag skrivit tidigare har jag anmält mig till en del utbildningar i höst varav en är en yogalärarutbildning. Jag är så sjukt taggad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!!

Hallåååå, jag ska äntligen förverkliga en utav mina stora drömmar!!! Det är så pirrigt, spännande och så jävla underbart att jag äntligen kan göra detta. Tiden är rätt nu. Det är nu och ingen annan tid som är rätt för mig.

Så många slingeri-slinger-snåriga vägar jag har tagit mig igenom de senaste åren. Kämpat, det har stretat emot, det har varit sjukt jobbiga perioder jag har behövt genomlida. Och nu, nu är jag här. Äntligen. Mitt hjärta är så fullt utav glädje och tacksamhet.

Vilken utbildning har jag valt att gå då?

Jag kan lätt säga att det är en jäkla djungel därute. Det finns så mycket att välja på men ändå så lite. Jag har frågat mig för, läst och läst och kommit fram till den ultimata utbildningen för mig.

Det är min kära bloggkollega Veronica Jäderlund som står för utbildningen. Att jag valt hennes utbildning är nu en självklarhet för mig. Veronicas tankesätt påminner om mitt eget, utan att för den skull nu mäta mig med henne på något sätt. Nej nej. Det jag menar är att hon ifrågasätter, hon faller inte för vackra ord eller “kändisskap”. Precis så är jag med.

Sedan jag började lyssna på hennes yogapodd “Yoga 360” så var saken vego-BIFF! Det de går igenom där är precis sådant som jag undrat/undrar över. Saker som jag vill ha svar på.

Jag älskar också att Veronica aktivt valt att inte gå med i YA (Yoga Alliance). Jag är själv väldigt kritisk till instanser som på håll ska “godkänna” en utbildning trots att de inte är på plats själva och varken kan se eller höra vad som pågår.

Ni kan läsa med om varför hon valt att inte ansluta sig till YA Hääär!

Ja, så idag har jag klickat hem all kurslitteratur och bara räknar ner dagarna tills allt börjar. Allt det härliga. Allt det där jag drömt om så länge nu. Det kommer bli gott.

Efter att jag gått den och under tiden har jag andra träningsutbildningar jag kommer att gå. Det kommer att hända en hel del här på bloggen då just för att jag efter dessa utbildningar ju får mer kunskap och kan dela med mig mer till er både gällande kost, träning och yoga. Det ser jag själv mycket fram emot 🙂

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Ååå, grattis till dig Denice! Gick Vevves utbildning nu i våras och den var allt jag hoppades på och massor av mer därtill!
  Ha en awesome utbildningstid!

  1. Men va roligt att höra att du gått henens utbildning!

   Åååå! Jag kan tänka mig att den är så jäkla bra- längtar så otroligt mycket till kursstart <3

   Tack snälla för ditt inlägg- så kul att höra vad andra tycker om kursen även om jag redan är övertygad att den är magisk!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.