Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Vegomässan i helgen!

Igår åkte jag till Vegomässan i Stockholm för att jobba tillsammans med min samarbetspartner Helhetshälsa. Vilket drag! Så jäkla skoj var det och de fyra timmarna jag stod i montern bara flög iväg!

Det var en fröjd att stå med kunniga Sofia i montern- vilken pärla! Sådan otrolig kunskap hon sitter på. Om möjligt så är jag ännu mer stolt över att få ha den äran att vara en utav deras ambassadörer.

Produkterna talar för sig själv. Ett genuint tänk på miljö och djur och inget ”tafsande” på kvalitén. Att de producerar i princip alla sina produkter själv i fabrik i Sverige gör att de inte är några mellanhänder. Noggrannt, genomtänkt och så naturligt och ekologiskt det går. Love!

Efter mitt pass gick jag runt och minglade, provsmakade en massa goa grejer och testade en supergod burgare!

Mycket goda bakverk fanns det, glass, mat, hudvård ja you name it!

Eftersom jag inte han  meditera på morgonen innan jag åkte iväg till mässan så tog jag mig tiden att göra det innan jag åkte hem. I bilen. I parkeringshuset. Funkar fin fint det 🙂 20 min i bilen och sedan resterande 20 min på kvällen hemma. Bra mat för själen <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.