Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Familjemys!

Idag har jag och Elmo hälsat på hemma hos hans gammelmormor (min mormor) och myst! Det var så länge sedan vi var där, december var sist!

Jag älskar att vara hemma hos mormor, det är sån mysig känsla att komma dit där jag ofta var när jag var liten. Nu är jag vuxen och hälsar på med mitt lilla barn- helt sjukt när man tänker på det?! Men helt fantastiskt!

Innan besöket körde jag lite meditation och yoga hemma. Det blev en kortis innan Elmo vaknade och jag hann även jobba bort lite datajobb innan jag satte mig ner och slappnade av. Det var välbehövligt då vi har haft en galet jobbig natt! Elmo vaknade kl. 22.00 och ville inte somna om förrän runt 02.00?!! Gaaah! Vi tog in honom ill vår säng vilket sällan händer då han sover så mycket bättre i sin egen säng.

När han väl somnade var det en ytlig sömn där han låg och rörde på sig hela tiden. Kl. 05.00 la jag honom tillbaka i sin egen säng igen+ lite välling, då somnade han och sov till strax innan 8.00. Jag har varit heeeelt slut idag- tur att jag hann yoga och meditera och fokusera energin på att pigga på mig lite, det behövdes kan jag lova hehe..

Älskade lilla Mormor som började gråta när hon fick se Elmo gå, så roligt att se de två tillsammans! Elmos kärleksfulla blick på sin underbar Gammelmormor! Kärlek!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.