Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Bästa veganska maten!

Jag är som sagt i Helsingborg nu och njuter hos älskade Fatima.

Vi har vart på längs promenader, yogat, vi gått på ansiktsbehandling, och ätit på en så jäkla gott matställe i stan- “Ginger“. Alltså myyyy god säger jag! Vilken fantastisk mat, vilka färger, vilken meny!

Se bara på min tallrik, dör man inte lite utav allt vackert?! På tallriken är det glasnudlar med drakfrukt, vinbladsdolmat, spirulinaris, inlagd zucchini, sötpotatishummus, ärtpesto, kikärtshummus, olika bönröror, inlagda champinjoner, soltorkad tomat röra, nötter, frön, quinoa, potatissallad i senapssås, ingefärsdressing, grönkål, ja alltså det är inte ens allt!

Är ni i Helsingborg så måste ni bara gå dit! Och priset! HAHAHA! Priset är så sjuuukt! Den här buffén kostar bara 79:-! Jag höll på att ramla av stolen, så jäkla billigt för all den här maten!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.