Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Elmos första steg!

Den här lilla godingen tog sina första steg förra veckan!!!!

My gooood säger jag bara! Jag var helt själv hemma med honom och han knatade på med sin “lära-gå-vagn”, stannade vid trappen (som var ca 4-5 steg bort) och VIPS släppte han vagnen och gick till trappen?!

“Vänta, vaaaad hände precis”, tänkte jag! Mitt hjärta slog dubbelvolter! Gick han? Ja, tamefan, det gjorde han!

Alltså det var ju inte lugna, coola, helt balanserade steg han gick såklart, haha! Nej, han tog tre,fyra steg till trappen och där stod jag och hann fånga honom. Men så jäkla coolt att få se! Många utropstecken här jag vet, haha!

Ja, så nu lär han ju gå väldigt väldigt snart. Sooom vi längtar! Tänk så kul när han kan gå ordentligt, så roligt att gå ut, leka i parken, promenader där även han kan gå och inte behöver sitta i vagnen hela tiden. Lilla kärleken då, så glada vi är☺️?

Nog om det! Just nu sitter jag på tåget ner till Helsingborg för att hälsa på Fatima i dagarna två. Hur mysigt som helst.

Lite go läsning har jag med mig, mellis och så min anteckningsbok såklart.

Sitter och planerar in Yoga Games i April. Japp, äntligen ska jag gå på Games! Så jäkla kul! Hela helgen ska jag unna mig- lycklig ända in i själen är jag. Har velat gå så många gånger men aldrig fått till det. Men nu, nu jäklar ska jag äntligen gå.

Workout Åre ska jag också till, i Maj! Gaaah, så mycket kul att se fram emot! Dit åker hela familjen, bor på hotell, tränar, går på föreläsningar och myser runt. Lyxigt och så härligt! Ser fram emot att insupa inspiration och nya lärdomar, mums!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

8 kommentarer

 1. Halloj!
  Nyss trillat in på din blogg, din presentation fick mig att bli nyfiken på dig och ditt liv.
  Är hjärntrött sen tio månader tillbaka efter en hjärnblödning. Jag är 100% fokuserad på att bli så frisk som möjligt och är beredd att testa det mesta. Jag har fått mycket tips om meditation, yoga och även vegansk kost. Jag blev väldigt impad att du gått en 10 dagars meditation! Efter vart på ett ”pass” på 2*20 minutrar inser jag vilken utmaning du gjort!
  Jag undrar om du har inlägg som du har skrivit om detta och kan länka mig till? Även om du har inlägg om yoga och vegansk kost får du gärna länka det oxå eller om du har tips på bra sidor.
  Kram

  1. Hej Linn och varmt välkommen till mitt lilla krypin <3

   Vilken resa du har vart med om och fortfarande går igenom- kärlek och styrka till dig.
   Här är länk till inlägget:http://denicelundevall.halsafitness.se/2015/10/29/mina-10-dagar-i-tysthet/
   Om det inte blir en direktlänk så kan du bara kopiera och klistra in i ditt sökfält så kommer inlägget upp.

   Du kan klicka på "kategorier" överst här i bloggen och välja Yoga/meditation och vegansk kost/recept, så dyker allt upp där.

   Jag kommer framöver att skriva mer om meditation då jag själv tycker att det är en oerhört viktig del i livet. Det har gett mig så mycket och ger mig fortfarande såååå mycket! Det är grunden i yogan- rörelserna och positionerna kom efterhand. Men yoga och meditation är den perfekta kombinationen <3

   Jag blir så glad av att läsa att du vill testa både yoga, meditation och vegansk kost! Det kommer att gynna dig på så många plan!

   Jag kan varmt rekommendera att köpa/prenumerera på tidningen VEGO. De ha så mycket bra och enkla recept! De säljer även en liten bok (129:- tror jag den kostar) där du får superbra tips och recept för "nybörjaren" i vegovärlden, den är super och jag har tipsat både vänner, mamma och mormor om den. De alla är supernöjda och de har gett den en snabb förståelse på ämnet vego 🙂

   Hoppas du fick lite tips nu- bara att hojta till om det är något mer du undrar över Linn.

   Varma kramar från mig!

 2. Halloj!
  Nyss trillat in på din blogg, din presentation fick mig att bli nyfiken på dig och ditt liv.
  Är hjärntrött sen tio månader tillbaka efter en hjärnblödning. Jag är 100% fokuserad på att bli så frisk som möjligt och är beredd att testa det mesta. Jag har fått mycket tips om meditation, yoga och även vegansk kost. Jag blev väldigt impad att du gått en 10 dagars meditation! Efter vart på ett ”pass” på 2*20 minutrar inser jag vilken utmaning du gjort!
  Jag undrar om du har inlägg som du har skrivit om detta och kan länka mig till? Även om du har inlägg om yoga och vegansk kost får du gärna länka det oxå eller om du har tips på bra sidor.
  Kram

  1. Hej Linn och varmt välkommen till mitt lilla krypin <3

   Vilken resa du har vart med om och fortfarande går igenom- kärlek och styrka till dig.
   Här är länk till inlägget:http://denicelundevall.halsafitness.se/2015/10/29/mina-10-dagar-i-tysthet/
   Om det inte blir en direktlänk så kan du bara kopiera och klistra in i ditt sökfält så kommer inlägget upp.

   Du kan klicka på "kategorier" överst här i bloggen och välja Yoga/meditation och vegansk kost/recept, så dyker allt upp där.

   Jag kommer framöver att skriva mer om meditation då jag själv tycker att det är en oerhört viktig del i livet. Det har gett mig så mycket och ger mig fortfarande såååå mycket! Det är grunden i yogan- rörelserna och positionerna kom efterhand. Men yoga och meditation är den perfekta kombinationen <3

   Jag blir så glad av att läsa att du vill testa både yoga, meditation och vegansk kost! Det kommer att gynna dig på så många plan!

   Jag kan varmt rekommendera att köpa/prenumerera på tidningen VEGO. De ha så mycket bra och enkla recept! De säljer även en liten bok (129:- tror jag den kostar) där du får superbra tips och recept för "nybörjaren" i vegovärlden, den är super och jag har tipsat både vänner, mamma och mormor om den. De alla är supernöjda och de har gett den en snabb förståelse på ämnet vego 🙂

   Hoppas du fick lite tips nu- bara att hojta till om det är något mer du undrar över Linn.

   Varma kramar från mig!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.