Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Lunch, recept! Typ…

Jag har fått önskan om att lägga upp mer recept- saken är den att jag oftast inte lagar mat efter recept. Det jag äter majoriteten utav dagarna är olika variationer utav “pytter”.

Tänk som “pytt i panna” som ju ska vara lite av ditt och datt. Samma gör jag. Jag tar det som finns hemma, steker upp allt i en härlig röra, lägger till lite färska/råa grönsaker och toppar med någon dressing -oftast någon majonäs från Astrid och Aporna. Favoriten är rostad vitlök eller chipotle. Sriracha majonäs är också smarrigt! Det är en starkare variant och den finns i de flesta matvarubutiker, den är inte från Astrid och Aporna dock.

Jag tar lite utav majonäsen/dressingen när jag känner att maten behövs piffas till lite. Eller så gör jag en dressing på olivolja, vitvinsvinäger, citronsaft och lite kryddor.

Gårdagens lunch och middag här nedan är en pytt på:

  • Quinoa
  • Råris
  • Svarta bönor
  • Tomat
  • Broccoli
  • Oliver

Stekte ihop quinoa+ris och la resten utav ingredienserna på den varma maten. Jag gillar att äta så ren mat som möjligt och lägga in lite färska/råa inslag.

Hoppas ni kan få inspiration trots att jag inte gör lasagne, pajer eller annat 😉 Men det kommer absolut lite mer vanliga recept också framöver MEN den här typen utav mat som jag äter är så löjligt enkel att göra, smakar alltid gott och går så fort att få till. Oslagbart enligt mig!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.