Denice Lundevall
Yoga World

Jag och Elmo= Team Vegan ?

Våra t-shirts är från @veganrex (ej samarbete) som jag köpte på “Vegfest” som jag var med och anordnade förra hösten. Jag har använt min flitigt men Elmos T-shirt var aningens för stor vid köptillfället, nu sitter den som en smäck!

Snart ska det här teamet ut o det fantastiska vädret för en mysig promenad. Solen skiner och himlen är så vackert blå att det vore en skam att stanna inomhus!

Träningen då, hur har det gått med den? Jodå, fick till tre crossfitpass förra veckan. Underbart! Den här veckan är det dock “heavy week” på Factor och det är inte de bästa för min rygg. Jag kan köra lättare vikter såklart men just idag blir det promenad och/eller hemmaträning plus lite kvälls yoga tänkte jag, om tiden finnes såklart.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.