Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Godaste köpepizzan!

Alltså! Den här pizzan från Oumph var verkligen över förväntan! Den inmundigades i helgen men jag var skeptisk. Skeptisk för att det var så lite oumphbitar på.

“Va? Är det så här lite pålägg på?!” Var min kommentar när jag öppnade paketet. Men när pizzan var klar och första biten svald så ändrades attityden direkt!

Jisses vad god den var! Osten som vanligtvis brukar vara sjukt tråkig på vego-pizzor var så underbart krämig och god på den här pizzan. Mums!

Botten var tjock och frasig och helt perfekt enligt mig och som sagt med den goda osten på…slurp!

Jag kan varmt rekommendera den här pizzan! Köpt på Stora Coop här i Västerås men finns ju förmodligen på andra Coop runt om i Sverige.

Förövrigt så har helgen vart kanon med svärmor på besök, jag spontanbokade in mig på en helt underbart yogaworkshop med bästa Maria Ekman ❤️

Det var så länge sedan jag tog en yogaklass så jag var heeeelt kollrig, lycklig och underbart tillfreds efter det härlig yogaflow som Maria bjöd oss på!

Längtade till nästa workshop på en gång! Det var ett rent sammanträffande att jag kunde gå på den. Det var inte planerat utan jag såg Marias post på IG och tänkte ååååh den skulle jag vilja gå på. Det är svårt att få till det med så kort varsel men svärmor var ju här så jag hoppade på!

Så himla glad är jag för det och väldigt inspirerad!

Mina egna klasser för Västerås stad känns också så himla underbara! Igår var andra dagen och jag känner varm och tacksam över att få yoga tillsammans med den härliga gruppen? Det känns varmt och gott i själ och hjärta efter varje pass. Tacksamhet, tacksamhet och åter tacksamhet?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.