Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yoga, yoga, yoga <3

Jag är helt inne i det, im back, jag är uppslukad som jag var förut och det känns helt underbar! Som jag har längtat efter det! Glöden och passionen som jag allltid haft för yogan är tillbaka! Jag läser och läser, yogar i små omgångar när Elmo tillåter. Passar på här och där och det funkar. Det blir inte många långpass men vad gör det? Det här känns och ger mig massor ändå.

Jag har passar på att köra några enkla, snabba sekvenser när jag promenerat med barnvagnens. Och YES, jag struntar blankt i om någon ser mig 🙂

Jag har mycket planer på gång och jag längsta efter att kunna köra igång! Jag vill så mycket på en och samma gång haha! Allt har sin tid. Det får ta tid men planen är lagd och det känns faaaaab!

Litet kollage från en skön promenad för några dagar sedan, ety helt magiskt väder som ni ser!

Minde magiskt är att hela familjen åkte på magsjuka! Fy faaaaan säger jag bara! Elmo började i Lördags med att spy. Han mådde toppen hela tiden men spydde så vi fattade inte att det var magsjuka förrän jag på Söndagen började ana oråd. Kände mig märklig hela dagen, mådde små-illa men inte så jag kände mig sjuk. Måndagen kom och det kändes likadant?

Jag hade bokat träning och tänkte “äh, jag kör ändå. Är det sjuka på väg så bryter det väl ut om jag tränar, vilket jag ju hellre kör på än att dra ut på det.

Hör och häpna gick träningen väldigt bra för att ha varit borta i 25 dagar (förkylning+ Rikard som jobbat mycket har gjort att jag inte kunnat komma ifrån) så när jag kom hem var jag rätt nöjd må jag säga. Dock hade jag ingen aptit och vid 21.00 där någonstans kom första spyan. Japp! Så höll jag på hela natten. Sen blev Rikard smittad han med.

Fy fan säger jag! Blä! Nu räcker det 🙂

Vår alla hjärtans dag har spenderats hemma. Vi har kurerat oss, var på promenad för att få lite frisk luft och imorrn är vi “back on track” igen. Träning väntar, wiiiihaaaa!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.