Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Yoga, yoga, yoga <3

Jag är helt inne i det, im back, jag är uppslukad som jag var förut och det känns helt underbar! Som jag har längtat efter det! Glöden och passionen som jag allltid haft för yogan är tillbaka! Jag läser och läser, yogar i små omgångar när Elmo tillåter. Passar på här och där och det funkar. Det blir inte många långpass men vad gör det? Det här känns och ger mig massor ändå.

Jag har passar på att köra några enkla, snabba sekvenser när jag promenerat med barnvagnens. Och YES, jag struntar blankt i om någon ser mig 🙂

Jag har mycket planer på gång och jag längsta efter att kunna köra igång! Jag vill så mycket på en och samma gång haha! Allt har sin tid. Det får ta tid men planen är lagd och det känns faaaaab!

Litet kollage från en skön promenad för några dagar sedan, ety helt magiskt väder som ni ser!

Minde magiskt är att hela familjen åkte på magsjuka! Fy faaaaan säger jag bara! Elmo började i Lördags med att spy. Han mådde toppen hela tiden men spydde så vi fattade inte att det var magsjuka förrän jag på Söndagen började ana oråd. Kände mig märklig hela dagen, mådde små-illa men inte så jag kände mig sjuk. Måndagen kom och det kändes likadant?

Jag hade bokat träning och tänkte “äh, jag kör ändå. Är det sjuka på väg så bryter det väl ut om jag tränar, vilket jag ju hellre kör på än att dra ut på det.

Hör och häpna gick träningen väldigt bra för att ha varit borta i 25 dagar (förkylning+ Rikard som jobbat mycket har gjort att jag inte kunnat komma ifrån) så när jag kom hem var jag rätt nöjd må jag säga. Dock hade jag ingen aptit och vid 21.00 där någonstans kom första spyan. Japp! Så höll jag på hela natten. Sen blev Rikard smittad han med.

Fy fan säger jag! Blä! Nu räcker det 🙂

Vår alla hjärtans dag har spenderats hemma. Vi har kurerat oss, var på promenad för att få lite frisk luft och imorrn är vi “back on track” igen. Träning väntar, wiiiihaaaa!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.