Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Välkommen vardag!

Efter två sköna dagar i Stockholm känner jag mig nu utvilad. Jag sov läääänge båda dagarna, strosade lite på stan med intentionen att fota lite med kameran- vill lära mig vår kamera bättre. Meeewn det började regna så nepp, då gick jag till affären istället och handlade lite goa snacks, muuuums!

Vad gjorde jag mer då? Inget egentligen. Jag badade, bastade, läste, skrev, yogade och dansade loss inne på rummet. Så. Jävla. Underbart!

Nu är hela familjen förkylda Hahah! Som en liten extra bonus när man kom hem! Det är första gången Elmo är förkyld faktiskt. Vi har klarat oss från allt sånt vilket är jätteskönt. Jag själv är supersnuvig, ont i huvudet och lite feber men Elmo är bar snorig, skönt att han slipper feber.

Den här veckan är det fokus på vila, dricka mycket ingefärste/vatten och boosta med massa frukt.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.