Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Yogaintentioner

I tisdags promenerade jag och Elmo hem till Linda och Freja för lite yoga med bebisar, mys och prat.

Mys, prat och gull med bebisar blev det men inge yoga, haha! Nåja, tanken var god och intentionen fanns där men bebbarna går först och vi mammor hade inte setts på så länge och hade så mycket att prata om, som vanligt haha! Trevligt som tusan var det i alla fall.

Jag är så glad över att ha vänner som fått barn i samma veva som oss. En kan prata om allt, klaga, hylla, skratta, gråta, flumma och ja allt egentligen. Ingenting är fel, tabu eller annat strunt. All press (om en nu har det) försvinner och vi möts liksom i ett samförstånd, på samma nivå. Det spelar ingen roll om vi tycker olika, gör olika eller har olika mål och så vidare. Det är fantastiskt skönt att bara få vara. Det är jag tacksam för.

Kvinnor som kan peppa och stötta varandra är verkligen guld, guld! Vi behöver varandra mer än vad vi egentligen anar. Det är min övertygelse. Att genuint önska varandra gott, utan avund är så viktigt för oss! Ja, jag säger “oss” för det finns enligt mig en tendens som florerar bland oss tjejer/kvinnor som handlar så mycket om avundsjuka. Det är en vidrig sjuka som vi behöver utplåna! #womenunite är min (förmodligen inte min) nya hastag! Fan vad vi behöver varandra hörrni!

Ja, med det vill jag önska er en härlig Fredag! Imorrn är det fest, Factor fest och jag har ingen aning om va faaan jag ska ha på mig? Känner mig gammal som gatan som inte vart ute och svängt mina lurviga på över en sisådär 1 1/2 år?! Fast festa och dricka alkohol har aldrig varit min grej, jag tycker inte det är speciellt kul faktiskt. Men men, ibland händer det och då är den stora frågan:  What to wear?

(Samarbete: Tights och top från Adrianakuhl.com )

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.