Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Första advent nalkas <3

Det blir vår första Jul med Elmo i år och jag är såååå taggad inför julpynt, mys, glögg, pyssel, bebismys och allt vad det innebär!

Tidigare har jag inte brytt mig om att pynta då vi bodde i en liten 2:a där vi visste att vi inte skulle bo kvar. Då var det så tråkigt att anstränga sig med både inredning och Julpynt. Men nu, nuuuu så ska vi till och med ha Julgran, så mysigt! Så, idag ska jag köpa en massa julpynt!

Reppade Factor med den nya baseballtröjan jag fick utav min babe- visst är den snygg!!! Med lite läppglans och “ducklips-pose” så är bilden gjord!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.