Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Föräldrapositivism- håret då!!

Ja såhär ser jag ut idag- i princip alla dagar! Hinner inte, orkar inte göra ordning håret för innan jag är klar så har Elmo hunnit blivit både förbannad, less, sur, arg, ledsen, upprörd och ja, för att citera Per Gessle “här kommer alla känslorna på en och samma gång” hehehe! Han är ett väldigt glatt barn i övrigt men han gillar ICKE att vänta, och framförallt inte på en sådan löjlig grej som att mamma ska fixa håret.

Klipp på instagram!

#realmomlife

Igår blev det en kvällspromenad till affärern. Valde att promenera till en affär som ligger på ett annat område för att få till en timmes promenad. Så skönt!

Jag blir inte människa förrän strax efter lunch, så är jag pigg i några timmar och passar på att promenera/träna/yoga eller fixa hemma. Annars är jag för trött.

Idag blir det en regnig sväng ut med barnvagnen och planering inför kommande vecka!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.