Denice Lundevall
Yoga World

Vidriga vidriga människa/människor!

Det här hotet upptäckte jag idag på min blogg:

Jag vill börja med att säga; att ge er på min familj är så lågt att jag inte finner ord!!! Min son!? Verkligen? Ska ni hota ett litet spädbarn!!!

Det här kommer givetvis att anmälas och rättsväsendet ska få göra sitt och få fast “troll”, psykopater som er!

Sedan vill jag även säga:

 1. Jag själv har aldrig och skulle aldrig hota någon när jag protesterar eller agerar som vegan för djuren.
 2. Jag tror inte att du/ni som hotar är veganer. Snarare tror jag att ni vill med detta hot även passa på att smutskasta veganer, veganism och djurrättare.
 3. I vilken värld skulle vi alla enbart kunna jobba för och tillsammans med veganer? Menar ni att de toalettpapper du torkar röven med är producerad utav enbart människor som är veganer? Att soffan du sitter i är producerad, fraktad och såld utav enbart veganer? En massa skitsnack!

Nej, det här låter inte som att det är någon som är vegan eller djurrättare, snarare någon som vill hota och smutskasta.

Den enda anledningen till att jag ens postar detta är för att visa vilka idioter det finns därute och att människor som de aldrig kommer att få mig att sluta kämpa för djuren och veganism på mitt sätt oavsett om ni tycker jag gör det på ett bra eller dåligt sätt.

Jag vill och kommer alltid att sprida information och kunskap på mitt vis genom att upplysa, inte hota. Genom att lära, inte förnedra eller dumförklara!

4 kommentarer

 1. Fyyyfaan usch! Va bra att ni anmält. Blir så jävla arg. Vidriga människor det finns. Att de tror att de kan styra folk såhär.. helt sjukt. Bara att säga till om ni behöver hjälp med ngt gumman ❤️

  1. Ja, det är ett måste- för många sådana här människor springer lösa och gör vad de vill mot folk. Så sjukt!

   Tack älskade syster <3

 2. Fyyyfaan usch! Va bra att ni anmält. Blir så jävla arg. Vidriga människor det finns. Att de tror att de kan styra folk såhär.. helt sjukt. Bara att säga till om ni behöver hjälp med ngt gumman ❤️

  1. Ja, det är ett måste- för många sådana här människor springer lösa och gör vad de vill mot folk. Så sjukt!

   Tack älskade syster <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.