Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Att kämpa med sina mål- envishet!

Jag vill verkligen understryka att jag vet att jag inte är överviktig på något sätt. Jag veeeeet. Men, det går väldigt sakta för mig att nå mitt mål.

Varför går det sakta för mig? Jag har läst på lite och hört mig för med de som är mycket mer kunniga än jag gällande kropp, hormoner, kost osv. och inser att så länge jag ammar kommer kroppen (min kropp i alla fall) att vilja spara på de fett som finns kvar. De flesta rasar i vikt utav amningen, jag är inte en utav dom. Snarare tvärtom tyvärr.

Det är några kilon kvar och centimeter som ska bort. Det känns såklart förjävligt att verkligen göra allt rätt med kost och träning och ändå händer det så lite, så lite i taget. Kommer jag att sluta äta bra och bara skita i mitt mål? Sluta träna för att det ändå inte ger de resultat jag vill ha? Svaret är enkelt; NEJ! Jag gör allt rätt men nu får jag helt enkelt acceptera att så här är läget för mig. Det svider hårt men så är det bara!

Min träning och kost gör att jag mår väldigt bra, jag håller mig frisk, orkar träna och får bättre flås och styrka ju mer tiden går. När jag slutar amma Elmo så kommer kroppen att ge med sig. Ge inte upp- enträgen vinner!

Såhär ser jag ut nu 16 veckor efter förlossning. Ja, det har ju hänt en del trots allt men jag är som sagt inte där jag vill vara. Känner mig inte bekväm i mina jeans än och det är de plagg jag vanligtvis typ bor i haha! Känner mig väldigt mjuk i kroppen och den känslan gillar jag inte alls.

Kroppen min är ändå helt fantastisk! Jag ser varje dag på älskade Elmo och kan inte förstå att jag burit på honom i hela 9 månader ??Wow alltså!

(Samarbete: Tights från BiaBrazil )

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.