Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vaccination och ledsen bebis :/

Herre Guuu va hemskt det var med vaccinationen i Tisdags! Han gallskrek när han fick sprutan, vilket jag ju förstod skulle ske men han blev snabbt lugnt ändå. Men när vi kom hem och han sovit ca 1 timme så började han må jätte, jättedåligt och gallskrek, var febrig och det var bara så hemskt att se honom må så dåligt. Han bara grät och grät, ett sådant gråt man inte hört förut för han har ju aldrig mått så dåligt förut. Han tittade på mig i ögonen hela tiden ?Fy faaan säger jag bara. Jag dog inombords!

Efter att han fått första dosen alvedon så mådde han mycket bättre. Så skönt! Så jag gav honom alvedon var 4:e timme efter det. Han fick totalt 4 doser och efter det har det varit lugnt. Hoppas det håller i sig. Bebisar kan må dåligt i ca 2 dagar efter vaccination men nu hoppas jag verkligen att lillen får slippa det.

Det har ju inte blivit någon bra sömn för min del och jag försökte sova ikapp under förmiddagen. Så tja, idag gjordes inte något överhuvudtaget, jag har varit helt slut. Endast orkat svara på några mail, thats it.

Vårt lilla hjärta imorse, betydligt gladare och piggare bebis ??

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.