Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vaccination och ledsen bebis :/

Herre Guuu va hemskt det var med vaccinationen i Tisdags! Han gallskrek när han fick sprutan, vilket jag ju förstod skulle ske men han blev snabbt lugnt ändå. Men när vi kom hem och han sovit ca 1 timme så började han må jätte, jättedåligt och gallskrek, var febrig och det var bara så hemskt att se honom må så dåligt. Han bara grät och grät, ett sådant gråt man inte hört förut för han har ju aldrig mått så dåligt förut. Han tittade på mig i ögonen hela tiden ?Fy faaan säger jag bara. Jag dog inombords!

Efter att han fått första dosen alvedon så mådde han mycket bättre. Så skönt! Så jag gav honom alvedon var 4:e timme efter det. Han fick totalt 4 doser och efter det har det varit lugnt. Hoppas det håller i sig. Bebisar kan må dåligt i ca 2 dagar efter vaccination men nu hoppas jag verkligen att lillen får slippa det.

Det har ju inte blivit någon bra sömn för min del och jag försökte sova ikapp under förmiddagen. Så tja, idag gjordes inte något överhuvudtaget, jag har varit helt slut. Endast orkat svara på några mail, thats it.

Vårt lilla hjärta imorse, betydligt gladare och piggare bebis ??

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.