Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Undersökning av Kinesiolog

Igår var jag hos vår bekant som bland annat jobbar med holistisk kinesiologi för att göra en undersökning. Jag har ju inte tappat ett kilo eller minskat på måttbandet på över 2 veckor nu. Det är väldigt konstigt och jag vill veta varför. Även Mats som han heter tyckte det var märkligt. Det borde ha hänt mycket mer än vad det gjort!

Han gjorde en massa tester och kom fram till att det inte är hormonellt MEN min kropp var inte i balans. Tunntarmen var en utav de stora "problemen" . Han tryckte på punkter och behandlade samt såg att jag bör utesluta vete. Vete? Tänkte jag. Men jag äter ju inte mycket vete? I knäckebrödet bara i så fall men det är ju inte varje dag jag äter det och inte i stora mängder. MEN! Sen kom jag ju på att i alla de "färdiga" rätterna jag köper (sojabullar, burgare mm) för att ta fram när inte orken finns. De är inga dåliga produkter, nej det är bara det att jag tydligen är känslig mot det just nu.

Jag kommer alltså att utesluta det nu framöver samt ta ett kosttillskott utav vetegräs. Annars kommer jag att fortsätta äta och träna som jag gjort innan då även Mat ansåg att jag äter väldigt bra och tränar på bra, så inga ändringar där.

Ska bli intressant att se om det blir någon ändring, det hoppas jag verkligen.

Den här burken kommer jag att ta 2 st tsk/dag i ett glas vatten. Det kommer jag att göra i 2 månader.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.