Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Undersökning av Kinesiolog

Igår var jag hos vår bekant som bland annat jobbar med holistisk kinesiologi för att göra en undersökning. Jag har ju inte tappat ett kilo eller minskat på måttbandet på över 2 veckor nu. Det är väldigt konstigt och jag vill veta varför. Även Mats som han heter tyckte det var märkligt. Det borde ha hänt mycket mer än vad det gjort!

Han gjorde en massa tester och kom fram till att det inte är hormonellt MEN min kropp var inte i balans. Tunntarmen var en utav de stora "problemen" . Han tryckte på punkter och behandlade samt såg att jag bör utesluta vete. Vete? Tänkte jag. Men jag äter ju inte mycket vete? I knäckebrödet bara i så fall men det är ju inte varje dag jag äter det och inte i stora mängder. MEN! Sen kom jag ju på att i alla de "färdiga" rätterna jag köper (sojabullar, burgare mm) för att ta fram när inte orken finns. De är inga dåliga produkter, nej det är bara det att jag tydligen är känslig mot det just nu.

Jag kommer alltså att utesluta det nu framöver samt ta ett kosttillskott utav vetegräs. Annars kommer jag att fortsätta äta och träna som jag gjort innan då även Mat ansåg att jag äter väldigt bra och tränar på bra, så inga ändringar där.

Ska bli intressant att se om det blir någon ändring, det hoppas jag verkligen.

Den här burken kommer jag att ta 2 st tsk/dag i ett glas vatten. Det kommer jag att göra i 2 månader.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.