Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Träna,äta,träna,äta

Jag tränar och äter, tränar och äter men ändå händer det inget synligt med kroppen?! Suck! Det börjar tära på mitt tålamod nu och jag börjar ana att det faktiskt är något "galet" med min ämnesomsättning just nu.

Med den maten och träningen jag kört på i en månad nu så bör det hända grejer! Jag ska boka en tid med en bekant som är duktig på sådana här "fall" som jag. Jag tänker även på alla de prickar/knottror jag fått på benen också som inte vill gå bort. Något är det som håller tillbaka mig och det hoppas jag kunna få reda på. Hoppas på att han har tid snart att träffa mig och göra lite tester.

Men nu till det rrrrroliga- mitt flås är jävligt mycket bättre nu i all fall! WIIIIHAAAA så underbart skönt det är! Jag älskar att ha bra flås och kunna nöta, nöta och nöta. Det är en bra bit kvar tills jag är tillbaka i mitt vanliga, guttiga flås igen men det har verkligen gått framåt bara de senaste två veckorna.

Tränade i torsdags, måndags och idag. Körde ett dubbelpass idag! Kändes bra! Ja, det är de passen jag inte loggat här då jag inte bloggat. Men träningen är väl det som faktiskt flyter på riktigt bra.

Vad har hänt mer då? Jo, syrran, mamma och min systerdotter Nelly var här i helgen och mös med oss, så härligt det var! Vi år lite gott hos oss på balkongen innan vi sen gick en sväng på stan. Avslutade med en smarrig "lunch" på Mangia Mi. Jag ville att de skulle testa deras veganska meny. De ÄLSKADE maten, de visste jag att se skulle göra 😉

Kusin Nelly längtar alltid så mycket efter Elmo och hon längtar efter honom varje dag <3 Mina hjärtan, båda två!

Moster Linn likaså! Hon skrev till mig på eftermiddagen, bara några timmar efter vi skilts åt "saknar honom redan " haha! Han får räääätt mycket uppmärksamhet den här lille herrn.

Lunchen idag efter träningen blev en massa rester, så även gårdagens lunch. Det är en sak som jag verkligen älskar med vegansk mat- enkelheten och att allt smakar så gott! Gillar att liksom plocka ihop mat på min tallrik. Det ser inte bara vackert ut mes alla färger, det är så bra för dig<3

Dagens lunch: rött ris, bönpasta, kikärtor, blandad sallad toppad med oliver, salladskrydda, vitvinsvinäger och olivolja. Ajvar, gurka, selleri.

Gårdagens lunch: Rött ris, lite sötpotatis, grönsaksbiff, stekt tomat-paprika-purjolöksröra,

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Jag upplevde samma sak med mitt första barn. Så länge jag ammade så ville inte kroppen släppa på fettreserverna. När jag slutade helamma så tappade jag ganska snabbt
  Med nuvarande lilla killen (7 veckor) så har jag inte hunnit ta tag i det ännu men jag upplever att kroppen “håller i” mitt hull, jag rasar inte i vikt som vissa andra upplever vid amning, jag har 5 kilo som ska bort men för närvarande får jag vara nöjd med att kroppen blir starkare och flåset bättre, utseendet får komma ikapp till nästa sommar 🙂

  1. Jaha?! Men så intressant att du skriver att så länge du helammade hände inget? Jag trodde verkligen att det skulle var tvärtom, om något! Hmm… ja är det amningen som “stör” viktnedgången så får jag helt enkelt vänta för jag vill helamma fram tills lillen kan börja äta lite vanlig mat.

   Det ska bli intressant att se vad som händer framöver.

   Jag förstår men så är det! Folk trodde att mina kilon skulle rasa bort, det trodde även jag. Elle mje, inte “rasa” men att de skulle gå hyfsat fort trodde jag ändå, men icke sa nicke!

   Men det är kul att du med i alla fall känner att flåset och styrkan kommer tillbaka 🙂 Det gör mig mer taggad i alla fall att känna det. Vi kör så det ryker med träningen Anna! WIHAAA!

 2. Jag upplevde samma sak med mitt första barn. Så länge jag ammade så ville inte kroppen släppa på fettreserverna. När jag slutade helamma så tappade jag ganska snabbt
  Med nuvarande lilla killen (7 veckor) så har jag inte hunnit ta tag i det ännu men jag upplever att kroppen “håller i” mitt hull, jag rasar inte i vikt som vissa andra upplever vid amning, jag har 5 kilo som ska bort men för närvarande får jag vara nöjd med att kroppen blir starkare och flåset bättre, utseendet får komma ikapp till nästa sommar 🙂

  1. Jaha?! Men så intressant att du skriver att så länge du helammade hände inget? Jag trodde verkligen att det skulle var tvärtom, om något! Hmm… ja är det amningen som “stör” viktnedgången så får jag helt enkelt vänta för jag vill helamma fram tills lillen kan börja äta lite vanlig mat.

   Det ska bli intressant att se vad som händer framöver.

   Jag förstår men så är det! Folk trodde att mina kilon skulle rasa bort, det trodde även jag. Elle mje, inte “rasa” men att de skulle gå hyfsat fort trodde jag ändå, men icke sa nicke!

   Men det är kul att du med i alla fall känner att flåset och styrkan kommer tillbaka 🙂 Det gör mig mer taggad i alla fall att känna det. Vi kör så det ryker med träningen Anna! WIHAAA!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.