Enkelt och nyttigt!
Tränade på förmiddagen- intervallpass! Svett svett! Men kul!
Dagens aktivitet:
Intervallpass
Dagens kost:
- Frukost: glutenfri havregrynsgröt med bär, pecannötter, sojamjölk och kaffe
- Lunch: linsgryta med råris
- Middag; Tofu med stekta grönsaker och stekt rött ris, oliver och ajvar (se bild)
- Kvällsmål 1: (vet inte än vad det blir!)
- Kvällsmål 2: havregurt med bär, pumpakärnor
Det är så jäkla gott och enkelt att steka upp lite tofu med vitlök, lök, sambal oelek och soja. Stek på hög värme så du får en rejäl stekyta. Servera med ris, Sallad, pasta, potatis eller vad som! Love it!
Tofu tål att kryddas HÅRT! Helst vill jag låta den ligga i marinad och dra åt sig alla goa smaker men det hade jag inte tid med idag. Gick bra ändå 😉
Jag blandade ihop all mat på tallriken med ajvaren sen efter att bilden tagits, sjukt gott!
Stekte rester utav ris vi hade över tillsammans med röd paprika, purjolök och selleri. Hade gärna haft färska champinjoner i också men det här vad var jag hade hemma just nu.