Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Renoveras!

Äntligen, äääääntligen fick jag och min underbara frisör Lia till en tid! Så sjukt välbehövligt kan jag säga- såg ut som ett skatbo i huvudet! Så jäkla skönt att få njuta utav att bli omhändertagen idag, dricka kaffe, snacka goja och bara ha det jäkligt gött <3 Bästa Lia helt enkelt!

Satt länge i frisörstolen så det är första gången jag är borta så länge från Elmo. Kände mig som världens största tönt som satt och kollade på bilder och filmklipp på Elmo under tiden jag var hos Lia, haha! Jag saknade min bebis! Det gjorde mina tuttar med kan jag lova, aj aaaaj! Sprängfyllda med mjölk trots att jag pumpade ur en gång där i salongen haha!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.