Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Snabbpass-5 enkla övningar!

Idag promenerade jag med Elmo till Factor för att träna kl. 13.00 medan Rikard städade  tänkte jag. HAHA! Det var ju lättare sagt än gjort. Elmo skrek från att vi gick hemifrån och tre timmar framåt…!!!!! Dock ammade jag honom emellanåt- första gången var på väg till factor och jag hittade ingen bänk som hade skugga så jag satte mig på marken bakom en byggnad, lutandes mot husväggen och ammade. Glammigt värre, haha?

Då var han tyst, och när jag tog upp honom och gick å bar på honom inne på Factor. Men så fort jag skulle lägga ner honom i vagnen så började han gnälla. 

Vad göra? Rikard tog Elmo så jag fick köra ett snabbpass i alla fall. Då gäller det att vara effektiv! Det blev “prowler” + kroppsviktsövningar. Prowler är en “släde” man lägger vikter på och sedan skjuter framför sig. 

Dagens träning: 

  • Prowler 2×14 m + 20st airsquats 
  • Vila 20-30 sek
  • Prowler 2×14 m + crossing lunges 15-20 st/ben
  • Vila 20-30 sek
  • Prowler 2×14 m + squat jump 20st
  • Vila 20-30 sek
  • Prowler 2×14 m + lunge flow 15-20 st/ben (ett utfall framåt och ett bakåt, samma ben)
  • Prowler 2×14 m + lunge jump ( stå i utfallsposition och gör små hopp på stället) 15-20 st/ben

Skitjobbigt! Minns inte när jag körde Prowlern sist? Måste vara snart 2 år sedan! Faaaaan va svag jag är och faaaaan va de kändes i benen kan jag lova! 

Efter jag fått träna satt jag med Elmo och kikade på när hans Pappa städade 🙂 


Elmo var klädd i regnbågens färger idag supportandes Pridefestivalen som tar plats igår, idag och på Söndag i Västerås!

Dressen fick Elmo utav en kund som tränar på Factor- hon har sytt den själv! Fick en till i en annan färg och mönster som ni får se en annan dag. Superduktig tjej- @_madebymaja_  heter hon på Instagram. 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.