Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräning

3:e träningspasset, im on the roll!

Fan va underbart det är att träna egentligen! Har ni tänkt på det? Vilken maskin kroppen är- amazing! Haha, nej nej jag kände mig inte som en maskin under förmiddagens pass, det var inte det jag menade haha! Passet gick bra och jag undviker fortfarande hopp och löpning. Idag var det även stångrodd i passet men jag körde med hantlar istället då jag är väldigt rädd om ryggen. 

Jag känner mig stel i höfterna efter allt sittandes när jag ammar och ryggen är känslig så jag är försiktig med tunga eller utsatta lyft. 

Det blir veckans 3:e pass och jag känner mig rätt överkörd nu med jävvla träningsvärk kan jag lova så imorrn blir det “aktiv vila” i form utav en promenad sen ska jag möta upp älskade Mormor på stan för en mysig fika <3 

Dagens kost:

  • Frukost: Havregrynsgröt med hackat äpple, kanel, oskalade sesamfrön på och sojamjölk till. Kaffe med oatlys Ikaffe. 
  • Lunch: En mix utav Bönpasta, små svarta linser, gröna ärtor och hummus. Gurka och Kalamata oliver. 
  • Mellanmål: äpple+ banan
  • Middag: Samma som lunch fast med råris istället för Bönpastan och oliver.
  • Kvällsmål: Finncrisp med hummus och gurka på. Ett glas med soygurt. 

Testade en ny bönpasta som jag verkligen kan rekommendera! Vi köpte den i Sundsvall på Ica Kvantum så jag vet inte vart deb finns mer, hoppas på att kunna hittta den i Västerås! 


Gjorde ett fett lass med hummus härom dagen, slurp! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.