Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Vikt-och-mått-uppdatering!

Ok, nu så verkar bloggen och appen fungera igen…hoppas det håller i sig! Det var en långdragen strulighet den här gången :/ 

I alla fall- som jag nämnt tidigare så hände det inte speciellt mycket förra veckan gällande vikt/mått. Stod stilla helt enkelt, det enda som minskat var midjan med 1 cm såååååatteeeee där är jag nu! 

Träningen då?! Jomen det går ju! Igår körde jag mitt första “hela” pass på Factor Outdoor…jag dog! Så jävla jobbigt och jag kände mig tung, seg och galet trött under hela passet. Men fan va glad jag är att jag kunde köra, trots en gnällig Elmo och trots att jag var helt kaputt under passet.


Det var bara jag på passet så jag hade lyxen att Rikard kunde ta Elmo, haha! Han gick omkring och bar på honom under hela passet så jag kunde få träna, så skönt! Det gick ju bara för att jag var själv, annars hade det inte gått.

Bild: Elmo och hans pappa drillar mig! ?Haha! Idag körde jag också på Outdoor. Den här gången var jag inte ensam på passet och Elmo vakna och somna, vakna och somnade hela tiden, han är inne i en sån period nu verkat det som…aningens drygt för tidigare kunde jag vara säker på att han sov minst 1 timme när han somnade. Nu, nu kan han vakna efter en kvart!? Gah! Att äta ståendes är numer en vana för mig plus att i princip alltid ha honom  mig, dvs i bärsjalen. Han vill inget annat än att hänga där och sova. 

Aja, tillbaka till träningen- jag fixade den ändå! Körde mina knäböj och rullade vagnen samtidigt, utfallsgång med vagnen, enarms hantelpress och körde vagnen med andra armen tex. Körde marklyft och under vilan köra vagn…så höll jag på och det gick bra. Men imorrn- imorrn ska jag köra inomhus på Factor och Rikard är hemma med Elmo vilket innebär NOLL distraktion och bara fokus på träningen 🙂 

Bild: En härlig Nevenka med sina gulliga barn har börjat träna på Outdoor, så skoj! Nöjda och glada är vi efter att ha kämpat på bra under dagens pass!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.