Denice Lundevall
Yoga World
Kost & ReceptMammaträningTräning

När barnet skriker?! 

Vid lunch gick jag ut en promenad i solskenet med barnvagnen. Det är så jäkla skönt att det börjar bli en rutin nu för mig och Elmo att gå ut var och varannan dag, älskart!

Dagens aktivitet: ca 60 min promenad

Kost:

  • Frukost: en stor rund surdegsknäcke med bönpastej och saltgurka på. Kaffe.
  • Lunch: Matig sallad på mixade salladsblad, majs, soltorkade tomater, champinjoner, kalamati oliver. Över det strösslade jag torrostade hampafrön och solroskärnor. Dressing gjort på olivolja, vitvinsvinäger och salladskrydda. Blandade salladen med kallt ris som kokats i grönsaksbuljong.
  • Mellanmål: kaffe, en stor tsk jordnötsmör och en banan
  • Middag: samma som lunch
  • Kvällsmål: inte bestämt än men troligtvis havregurt med granola och bär

Lunchen:

Det är ju så galet vackert ute att man blir alldeles kollrig…fy faaaaan säger jag bara vilket planet vi bor på. Underbart!

Vi svängde förbi Hemköp som är en utav mina favoritaffärer då de väldigt ofta har extrapriser på fina grönsaker. Det blev lite smått å gott; champinjoner, morötter i knippen, böngroddar, aubergine och bananer. På väg till kassan började Elmo gråta. Vad göra? Jag försökte trösta en stund men förgäves. Vad göra? Äh, barn gråter så är det bara så att stå i kassan med ett gråtande barn var nu inget jobbigt för mig. I början, på min första promenad själv så var jag så orolig att han skulle börja gråta vid kassan. Skönt att känna sig lugn med det nu.

Jag forstatte vår promenad ändå, trots Elmos protester. Han var mätt, torr så det var bara att han var övertrött. Han grät fram tills vi mötte upp Rikard efter han slutat jobbet. Han tog upp bebben och gick med honom sista biten. Det gillade han kan jag lova!!! Han blev lugn på en gång. Det har vi märkt härhemma att han vill väldigt gärna vara nära hela tiden så bärsjal är ett underbart “verktyg”, tyvärr hade jag inte med den nu dock men att bli buren av pappsen är ju inte helt fel- gullisar!! Vi har beställt en till bärsjal som är tunnare nu på sommaren. Den vi har är just nu är himla varm och Elmo är redan ett varmblodigt barn så det blir vääääldigt svettigt kan jag lova haha!

My boys ?




Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.